Wist je dat #4

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik wist-je-datjes met jullie gedeeld heb, terwijl ik het juist heel leuk vind om ze te verzamelen. Daarom heb ik vandaag weer een heleboel feitjes, praatjes en dingetjes voor jullie op een rijtje gezet. Wel een beetje anders dan anders en op een manier die jullie niet van mij gewend zijn. Nu vraag ik me serieus af of jullie überhaupt iets van mij gewend zijn? Ach, dat doet er nu ook niet toe. Terug naar wat ik wilde zeggen. Ze zijn dus op een andere manier geschreven, namelijk de manier waarop het eigenlijk hoort. Plak voor elke zin hieronder ‘wist je dat’ en het komt helemaal goed.

Wist je dat…

 • Ik een jaar geleden bijna 6 maanden ‘slecht horend/doof’ was? Heel irritant en vervelend.
 • Dit kwam door een verstopping in de buis van Eustachius? Dit is een een smalle buis die het middenoor verbindt met de achterkant van de neus.
 • Het dankzij het plaatsen van buisjes (die dingen die kleine kinderen krijgen als ze ontstoken oren hebben) allemaal goed is gekomen? Niet helemaal waar trouwens, heb sinds maandag namelijk oorontsteking.
 • Ik me heel erg verheug op het festivalseizoen? Drankjes in de zon zoals op de foto hieronder en lekker de hele dag dansen. Heerlijk!
 • Het wel jammer is dat er in Groningen nog niet zoveel festivals zijn?
 • Er op dit moment 3 feestjes in mijn agenda staan? Mogen er best meer worden hoor, dus suggesties zijn welkom.
 • Dit Kingsland Festival, Embrace van Armin van Buuren en Nomads Festival zijn?

danielle, liane, linde

 • Ik aardig wat kleding verkoop op/via Marktplaats en Facebook?
 • Je hier kunt bekijken wat ik allemaal verkoop? Sorry mannen, voor jullie zit er niks bij.
 • Het best een goed gevoel geeft om het te verkopen? Ik ben heel streng geweest, er zitten dus dingen tussen die best wel nieuw zijn.
 • Ik, in tegenstelling tot wat ik hier zei, koffie inmiddels kan waarderen?
 • Mijn collega’s me het liefst extra koffie geven, zodat ik ga ‘stuiteren’?
 • Ze daar stiekem gelijk in hebben en ik van teveel koffie soms best een hoge hartslag krijg?
Deel:

1 Reactie

 1. 22 april 2016 / 14:02

  Oh wat irritant moet dat geweest zijn zeg dat je oor zo lang dicht zat.. Ik heb het ook wel eens een paar weken als ik verkouden ben geweest en vind het altijd zo frusterend. Ook heel naar in een ruimte met heel veel geroezemoes en het klinkt ook zo vreemd als je praat. En ja.. festivals mogen er hier nog wel wat bijkomen. Veel plezier iig in het stadspark met koningsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *