Uurtje pauze

Ik werk in de binnenstad van Groningen en heb elke dag een uurtje pauze. Dat uurtje vul ik vaak met een rondje stad. Ik slenter wat rond in mijn eentje, loop een rondje met collega’s, ga lunchen met mijn lover of spreek af met een vriendinnetje. Heel gezellig allemaal, maar soms is dat vrije uurtje niet zo goed voor mijn portemonnee.

Ik neem afgelopen donderdag even als voorbeeld. Toen ging ik samen met mijn vriendinnetje Linde in de pauze een klein uurtje winkelen. Ik wilde graag een nieuwe sportbroek en had een leuke gezien bij Bershka. De broek was er, maar de rij om te passen was door de voorjaarsvakantie echt vreselijk lang. Na 5 minuten besloot ik om de broek maar gewoon thuis te passen. Ik heb er inmiddels al een paar keer in gesport, dus dat was een goede aankoop. Maar ik kocht niet alleen een nieuwe sportbroek. Terwijl we naar de kassa liepen viel ons oog op een lang bomberjack. Linde deed de kaki kleur aan en ik ging voor de zwarte. De zwarte was niet bijzonder, maar de kaki bomber daarentegen wel! Ik besloot om die kleur ook te passen en uiteindelijk kochten we beide het bomberjack in de kaki kleur. Love it!

spiegelfoto bomber bershka

Deel:

2 Reacties

  1. 11 maart 2016 / 10:16

    Gaaf jack, staat je leuk! Bershka is inderdaad ik leuke winkel, ik kan er ook altijd goed slagen.

  2. 7 april 2016 / 13:47

    Toffe jas! Kan me voorstellen dat iedere keer zo’n uurtje stad niet zo best is voor de bankrekening. Ik zou waarschijnlijk bijna iedere dag wel iets kopen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *