Terug van weggeweest?

Sorry, sorry en nogmaals sorry. Ik heb de afgelopen maanden niet echt mijn best gedaan om hier berichten te plaatsen. Eigenlijk heel dom, want ik heb super leuke dingen gedaan. Het hoogtepunt van deze leuke dingen was de reis die ik samen met mijn vriend naar Amerika maakte.

Nu kan ik hier natuurlijk in geuren en kleuren gaan vertellen hoe deze reis is geweest, maar ik ga het mezelf makkelijk maken. Kasper en ik hebben tijdens onze reis namelijk een blog bijgehouden en daar kun je al onze avonturen lezen. De reis naar Amerika is natuurlijk niet het enige wat ik de afgelopen maanden heb gedaan, daarom heb ik mijn Instagram-feed eens goed doorgespit en een kort fotoverslagje voor jullie gemaakt. Ja mensen, ik ben weer terug van weggeweest.

collage 1 terug van weggeweest

Weekendje Wenen * Awakenings met familie * Weekendje weg met vriendinnen * Verjaardagsfeestje

collage 2

Hapjes bij Uurwerker * Paradigm Festival * Las Vegas * Monument Valley

collage 3

Highway 1 * Fietsen in LA * Jasje gewonnen * Mooie bloemen gekregen

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *