Sieraden van Shizzie.nl

In februari schreef ik een blogpost over minimalistische oorbelletjes. Niet veel later ontving ik een heel leuk sieradenpakketje van de webshop Shizzie. Op Shizzie.nl vind je sieraden, kleding en accessoires voor hele kleine prijsjes. Zo heb je al super hippe oorbelletjes vanaf €1,50 en kettingen kosten nooit meer dan €10. En de kwaliteit? Die is prima. Je kunt het een beetje vergelijken met sieraden van H&M en Primark. Benieuwd naar de items die ik heb ontvangen? Kijk dan snel verder.

armband en ketting Shizzie

Arrow armband – Deze leuke bangle zag er op het eerste gezicht een beetje breekbaar uit, maar toen hij eenmaal om mijn pols zat merkte ik daar niks van. Super leuk om in combinatie met een aantal armbandjes en een horloge te dragen.

Staaf ketting – Dit type ketting stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik was helemaal enthousiast toen ik zag dat hij in het pakketje zat. Hij is subtiel en daar hou ik van!

oorbellen shizzie ster
V-oorbellen – Deze V-oorbellen wilde ik eerst in mijn tweede gaatje doen en combineren met een ringetje, maar dat was niet zo’n succes. Gelukkig zijn ze perfect voor het eerste gaatje en kun je ze heel makkelijk in en uit doen.

Ster hanger – Shine like a star! Deze hangertjes vind ik echt geweldig door het subtiele sterretje dat eraan hangt. Net als de V-oorbel kun je deze ook heel makkelijk in en uit doen.

16 mm ringetje – Deze zilveren ringetjes zijn iets groter dan ik gewend ben, maar voor de afwisseling is dat leuk. Het is wel lastig om het ringetje dicht te krijgen, maar eerlijk gezegd heb ik dat met alle oorringetjes. Iemand hier een trucje voor?

Yeeeh! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe goodies. Ben jij ook enthousiast? Ik ben heel benieuwd naar jouw mening.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Shizzie.

Deel:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *