Plaatjes #9

De week is weer doormidden, dus het is tijd voor een nieuw overzicht met plaatjes. Ik pakte onder andere het sporten rustig op, at veel taart en was op zondag best wel brak. Benieuwd naar wat ik nog meer gedaan heb afgelopen week? Kijk dan snel verder.

Woensdag werk ik overdag en als ik vrij ben ga ik naar de sportschool. Het is tijd voor een cardio lesje.

Na het avondeten besluit ik dat het tijd is om mijn make-up kwasten schoon te maken. Wauw wat waren die dingen vies. Ik moet echt vaker mijn kwasten schoonmaken.

Donderdagochtend maak ik deze foto. Geen idee waarom? Je ziet in ieder geval dat ik bezig ben met het maken van smoothies.

In mijn pauze ga ik op zoek naar een cadeautje voor mijn collega. Ze is morgen jarig en ik scoor bij de Primark een leuke mok. Ik heb hier op kantoor geen pakpapier, maar met het witte papier uit de printer kom ik een heel eind.

Kasper heeft zijn WFT-basis examen gehaald en dat vieren we donderdagavond met een etentje. Via hetlaatstetafeltje.nl reserveren we een tafeltje bij Bistro Bommen Berend. Als hoofdgerecht bestel ik een burger. Hij is heerlijk, maar wel een beetje groot.

Als we uitgegeten zijn gaan we naar Pathé. We hebben kaartjes gereserveerd voor Allied. Pathé heeft de volgende omschrijving op hun website staan: “Allied is het verhaal over Max Vatan, officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour  ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog.” Ik vind het een mooie en spannende film, met op het eind een bijzondere twist die ik niet zag aankomen.

Vrijdagochtend. Even mijn outfit vastleggen in de spiegel. Het shirt dat ik draag is eigenlijk een jurkje, maar ik heb een deel naar binnen gevouwen waardoort het een t-shirt wordt. #multifunctioneel

Rond half 11 is het tijd voor taart. Annemerle, mijn collega, is jarig. HIEP HIEP HOERA! Ik ga voor een stukje stroopwafeltaart (rechts). Later op de dag nemen we nog een stuk brownietaart (2e van rechts).

Op de Instagram-feed van Primark zag ik donderdagavond een leuk shirtje en ik kan het niet laten om vrijdag na mijn werk een kijkje te nemen. Voor €3,- neem ik dit stoere t-shirt mee naar huis.

Daarna ga ik naar Liane en Maarten toe. We maken zelf pizza’s, drinken wijn en chillen heerlijk op de bank. Perfecte vrijdagavond.

Zaterdagochtend slaap ik uit. Daarna ga ik met Liane en Linde de stad in om een kopje thee te drinken. Als we bij het Kruidvat zijn zie ik ineens de washouts van L’Oréal Colorista staan. Ik twijfel eventjes, maar mijn vriendinnetjes moedigen mij aan om het gewoon te doen en voor ik het weet sta ik in de rij om deze roze haarspoeling af te rekenen.

Het resultaat! Benieuwd naar mijn ervaring? Ik heb hier zondag een blogpost over geplaatst.

Zaterdag hebben Kasper en ik rond een uurtje of 5 met Noel en Eva afgesproken bij de Uurwerker (ik ben daar ook echt bijna elk weekend, haha). We hebben elkaar al super lang niet gezien, want Noel en Eva hebben een half jaar op Curaçao gewoond.

Even een selfie met zijn allen. Gezellig!

Zondagochtend. Netflix in bed, wat wil een (brak) mens nog meer?

Dat ik dol ben op tulpen weten jullie inmiddels. Zaterdag heb ik op de markt een grote bos paarse tulpen gescoord. Een deel voor mijzelf en een deel voor de moeder van Kasper.

Als Kasper mij vraagt of mijn haar nog roze is stuur ik hem eerst deze foto. Mijn hoofd is nog niet klaar voor een selfie.

Daarna stuur ik hem een kusje, omdat hij heeft het zwaar heeft op zijn werk. Gelukkig is het voorlopig de laatste keer dat hij in het weekend zo vroeg moet werken. Vanaf maandag begint hij met zijn nieuwe baan! Als Kasper vrij is gaan we gezellig naar zijn ouders toe om daar een hapje te eten.

Maandagochtend. Tijd voor een nieuwe werkweek.

Als ik naar buiten loop regent het en als ik ergens een hekel aan heb is het regen.

Als ik vrij ben is het tijd om te sporten. Ik heb nu al een tijdje geen krachttraining gedaan en ik besluit om verder te gaan waar ik gebleven ben met de BBG van Kayla. HEFTIG!

Thuis plof ik na het eten op de bank met de wekelijkse folders. In de folder van de Lidl zie ik een Kaiserschmarrnmix (loooove it!) en ik stuur een foto naar mijn ouders en broertje. Dat wordt inslaan.

Dinsdagochtend heb ik opstartproblemen en maak ik snel een foto als ik in de lift sta.

De dag vliegt voorbij. Binnen de kortste keren sta ik alweer op de loopband in de sportschool en met deze foto sluit ik mijn weekoverzicht af. Na het sporten plof ik namelijk heerlijk lui naast Kasper op de bank en doe ik niks meer.

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

2 Reacties

  1. Didy
    8 maart 2017 / 13:15

    Weer gezellig om te lezen en te bekijken !!! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *