Plaatjes #8

Yaaay, het is woensdag en weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Benieuwd naar wat ik allemaal gedaan heb deze week? Lees en kijk dan snel verder.

We slaan vorige week woensdag even over, omdat ik toen nog ziek was en beginnen bij donderdag. Het regent heel hard als ik naar mijn werk toe wil fietsen. Tijd voor mijn mooi roze met witte stippen poncho. Charming hè?

Ik weet het, ik weet het. De zonnebank is heel slecht voor je, maar in mijn pauze ga ik toch even een kwartiertje liggen. Ik voel me daarna een stuk beter.

Say hi to my new furry coat.

Donderdagavond eet ik alleen en gooi ik allemaal restjes in de pan. Resultaat is een heerlijk stamppotje. Laat het me weten als jullie een recept willen.

Vrijdagochtend maak ik mijn welbekende groene smoothie. Op de spinaziezak van de Aldi staat een wist-je-datje. Fun!

Nel Veerkamp on tour!

Als ik vrij ben ga ik naar de supermarkt en na het boodschappen doen zie ik dit. Ik ben een beetje bang voor duiven en weet niet hoe snel ik mijn fiets moet pakken.

Vrijdagavond ga ik met vriendinnetjes naar de bioscoop. Fifty Shades Darker staat op het programma. Ik zeg nog tegen Yvonne dat ze op moet passen voor haar popcorn, maar dan is het al te laat. Wat ik van de film vind? Wel leuk eigenlijk. Misschien wel leuker dan deel 1, omdat dit deel wat romantischer is.

Who run the world….? Zaterdag draag ik overdag deze Girls trui van Shein. Ligt al een tijdje in mijn kast, maar ik vond het elke keer te koud om hem aan te doen.

Guilty pleasure: bugles met heksenkaas.

Zaterdagavond hebben we een verjaardagsfeestje van mijn vriendinnetje Linde. Voordat we weg willen check ik nog even buienradar. Regen, regen en nog meer regen.

Met mijn lieve vriendinnetjes op het feestje <3

Zondagochtend vertrekken we in alle vroegte richting Rotterdam. We hebben via HEMA voordelige NS dagkaarten gescoord, omdat we allebei geen zin hebben om te rijden.

In Rotterdam gaan we naar De Kuip voor de topper Feyenoord-PSV.

De wedstrijd is compleet uitverkocht en het Feyenoord publiek brengt de sfeer er goed in.

Hier kunnen we nog lachen, maar helaas loopt de wedstrijd niet zo goed af. PSV verliest met 2-1 dankzij doellijntechnologie. Gelukkig kan ik mijn broertje na de wedstrijd nog even knuffelen. Bleh, als ik dit typ kan ik er nog steeds van balen.

Na de wedstrijd eten we gezellig een hapje met het broertje van Kasper en zijn vriendin. Daarna is het tijd om naar Groningen te vertrekken. Helaas werkt de NS niet mee en door een wisselstoring hebben we een uur vertraging.

Maandag ben ik nog vrij van mijn werk. Ik slaap een beetje uit, doe wat huishoudelijke klusjes en daarna komt mijn moeder. We gaan langs een aantal meubelzaken, omdat ze op zoek is naar nieuwe accessoires en kussenhoesjes.

Als we gaan lunchen app ik Kasper of hij ook gezellig komt. Daar zegt hij geen nee tegen. We lunchen met zijn drietjes bij de hotspot No25 in de Oude Kijk in Het Jatstraat.  Ik raad het je zeker aan om daar een keer te gaan lunchen! Alles is vers en de broodjes zijn rijkelijk belegd.

Mam en ik gaan ook nog even naar Tuinland. Daar zie ik deze stoel hangen. Super leuk, maar helaas is ons balkon er te klein voor.

Weet je nog dat ik koffie op de muur gemorst had? Maandagmiddag verf ik de muur weer netjes wit. Werd tijd!

Maandag had ik dit rekje al op Instagram gespot en dinsdag ga ik in mijn pauze naar Trekpleister. Helaas is hij al uitverkocht. Mam kijkt nog in Veendam, maar daar is hij ook niet meer. Jammer!

Ik heb 2 weken niet gesport en dinsdagavond moet ik er weer aan geloven. Tijd voor cardio!

Niet echt een smakelijke foto, maar ons avondeten is zooooo lekker! Tonijn lasagne met mascarpone van Lekker & Simpel.

Ik sluit dit weekoverzicht af met een foto van onze tv. Kasper en ik kijken dinsdagavond naar 4 handen op één buik. Ik zit me echt op te winden. Hoe kun je nou tijdens je zwangerschap blijven roken? Pfff..

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

1 Reactie

  1. 1 maart 2017 / 19:32

    Wat een leuke foto’s ! Heel grappig dat wist je datje op de spinazie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *