Plaatjes #7

Sorry, sorry, sorry! Het weekoverzicht staat iets later online dan normaal zijn. De reden hiervoor is dat ik de afgelopen dagen ziek was, maar inmiddels voel ik me weer wat beter. Tijd om terug te blikken op afgelopen week.

Woensdagochtend. Ik twijfel welke schoenen ik aan doe. Dr. Martens of zwarte booties. Uiteindelijk kies ik voor mijn Dr. Martens.

Het zonnetje schijnt als ik pauze heb en ik besluit om een rondje door de stad te lopen. Ik kan zo genieten van het winterzonnetje.

Bij Guts & Gusto hebben ze deze laarsjes nieuw in de collectie. Ik wil ze kopen met het tegoed dat ik gewonnen heb, maar doe het uiteindelijk toch niet. Teveel twijfel en zonde als ze in de kast belanden.

HIEP HIEP HOERA! Mijn vader is jarig en na mijn werk gaan we naar Veendam om dat te vieren. Van de buren krijgt hij een heel grappig cadeau: een wc-golfset. Zo hoeft hij zich nooit meer te vervelen op het toilet. Haha.

Donderdagochtend. Het is weer tijd voor mijn groene smoothie. Jumm! Ik ben blij dat de spinazie weer gewoon in de schappen ligt.

In mijn pauze kom ik erachter dat ik een lekke band heb. Balen! Gelukkig zit er vlakbij mijn werk een chille fietsenmaker. Voor €5 wordt mijn band geplakt en ik kan mijn fiets na mijn werk alweer ophalen.

Lekkere wazige foto. Kasper en ik gaan naar de bioscoop. Lang leve de Pathé Unlimited pas. Dit keer gaan we naar de thriller A Cure For Wellness. Ik kopieer en plak even de omschrijving van Pathé: “Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.”

De film is spannend, maar je krijgt niet op al je vragen een antwoord. Dat vinden wij persoonlijk een beetje jammer, maar als je van thrillers houdt moet je deze film zeker een kans geven.

Vrijdagochtend verslaap ik me en word ik pas om 07.50 uur wakker. Als ik op mijn werk ben maak ik snel deze foto in de lift en sprint ik naar mijn bureau.

FOOOOOD! Oh jongens, dit is zo lekker. Als je in Groningen woont of ooit in Groningen bent moet je bij de Uurwerker dit bestellen: uurwerker plateau. Allemaal lekkere hapjes om met elkaar te delen. Liane en ik zaten daarna bomvol.

Zaterdagochtend is Kasper aan het werk en ik hang op de bank met een zere keel. Als Kasper vrij is stappen we de auto in naar Nieuweschans.

In Nieuweschans gaan we namelijk heerlijk badderen in het thermaalbad. Het is super druk in verband met de vakantie die is begonnen, maar dat mag de pret niet drukken. Na afloop zijn we helemaal relaxed en voor zaterdagse begrippen gaan we vroeg naar bed.

Zondag laat mijn stem mij nog steeds in de steek en begin ik ook last te krijgen van mijn lichaam. Als ik maar niet ziek word. Gelukkig heb ik nog wel zin in eten. Aan het einde van de middag is het daarom tijd voor een lekker stokbroodje met smeersels. Daar hou ik van op de zondag.

Mijn broertje is te gast bij het online voetbalkanaal FC Afkicken. Op de iPad volgen we de livestream die ze via YouTube uitzenden. Benieuwd? Je kunt de uitzending hier terugkijken.

Ik was er zondag al bang voor, maandag ben ik ziek. De griep heeft me te pakken gekregen. Ik verhuis van ons bed naar de bank en andersom. Dinsdag gaat het nog niet veel beter en ook dan blijf ik thuis. Met deze saaie foto’s sluit ik daarom de week af.

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

1 Reactie

  1. 27 februari 2017 / 15:44

    Tapas, ik ben er echt gek op en vooral soorten kaas/brie op toast of broodjes.. jam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *