Plaatjes #6

Het is weer woensdag, dus tijd voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week ging ik naar de bioscoop, shopte ik een glitterpakje in de sale en liet ik mijn nagels voorzien van een mooi lakje. Benieuwd naar wat ik nog meer gedaan heb afgelopen week? Here weg go…

Woensdagochtend ben ik aan het werk en als ik pauze heb fiets ik snel naar de Aldi toe. Er zijn donzen dekbedden in de aanbieding en die willen we heel graag hebben. Ik kan je vertellen dat het nu al de beste aankoop van 2017 is.

Als ik vrij ben fiets ik naar de Primark voor een verjaardagscadeautje. Ik blijft hangen bij de beautyafdeling en neem deze matte kiss proof lipstick mee naar huis. Je brengt hem heel makkelijk aan met een sponsaplicator en de kleur is geweldig.

Woensdagavond laat ik mijn nagels doen. Meestal kies ik voor een donker kleurtje, maar vandaag ga ik voor barbieroze.

Bij Modemusthaves is het mega sale en het setje dat ik gisteren bestelde is bezorgd. Nu nog wachten tot het kerst is, haha. Ik kan het shirtje en rokje overigens ook prima apart van elkaar dragen.

Donderdagochtend ben ik in een creatieve bui en haal ik de zoom van een ‘saaie’ jeans los. Staat best leuk toch?

We slaan donderdagmiddag even over en gaan verder in de sportschool. Even een uurtje actief doen en daarna naar huis.

Na het eten gaan Kas en ik naar de bioscoop. We trekken allebei onze chill trui aan en doen een warm mutsje op. Het is dat ik een roze muts op heb, anders waren we wel heel matchy-matchy.

Zijn we bij de kleuterbios beland? Nee! We gaan naar Brimstone. Dat is een spannende en gewelddadige thriller over een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt. En spannend dat het was! Mijn mond viel af en toe echt van verbazing open.

Vrijdagochtend ben ik aan het werk en in mijn pauze ga ik naar de Blokker. Daar is het verjaardagscadeau dat ik voor mijn ouders heb besteld afgeleverd. Het pakket is iets groter dan ik van te voren dacht, dus ik verlaat de winkel met deze prachtige oranje tas.

Dit snapchat filter is toch geweldig? Haha. Misschien heeft het ermee te maken dat mijn broertje mij vroeger wel eens Bananielle noemde. Ik heb hem natuurlijk direct een snapje gestuurd met dit filter.

Vrijdagavond is het tijd voor cardio in de sportschool. Ondertussen app ik met vriendinnen en besluiten we spontaan om een wijntje met elkaar te doen.

En daar zijn de wijntjes al. We drinken eerst wat bij een vriendin thuis en gaan daarna naar de Uurwerker. Daar is het altijd gezellig druk op vrijdag.

Zaterdag maak ik maar 2 foto’s. Links gaan Kas en ik omhoog naar het feestje van Liane. Rechts is heel wat uurtjes later als Kas, Chantal en ik weer naar huis gaan. Liaan, het was een gezellige borrel en ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad!

Zondag is mijn lieve mama jarig. We gaan met zijn allen naar Eindhoven en vieren het daar.

Voordat we gezellig met elkaar gaan eten kijken we eerst naar de wedstrijd van mijn broertje. PSV speelt tegen FC Utrecht en ze winnen met 3-0! Yeeeh.

Na de overwinning is het tijd voor eten. We hebben een tafeltje gereserveerd bij Giornale en het eten is echt heerlijk. Van rundercarpaccio en calamaris tot spareribs en couscous salade, er staat van alles op tafel en alles is na afloop op.

Het toetje eten we bij mijn broertje thuis. Mama heeft een monchou taart gemaakt en we krijgen allemaal een extra groot stuk. Ik hou van taart!

Maandag ben ik vrij en vooral in huis bezig met wat huishoudelijke dingen. Stofzuigen, wasjes draaien, wasjes vouwen. Lekker op een rustig tempo.

Als Kasper thuis is doen we eerst samen boodschappen en daarna is het tijd voor stampot. We hebben nog boerenkool in de vriezer en dat eten we met spekjes en worst.

Dinsdag = Valentijnsdag. Ik post dit leuke plaatje op Instagram. Hello Gorgeous!

In mijn pauze loop ik een rondje door de stad en ga ik op zoek naar een cadeautje voor Kasper. Het zonnetje schijnt heerlijk, daar kan ik echt van genieten.

Thuis staat Kasper op mij te wachten met een mooie bos gekleurde tulpen. Hij kent me goed en weet dat ik tulpen mooier vind dan rozen. Thanks lieverd, love you!

Later op de avond smeer ik een modder masker op mijn gezicht en daarmee sluit ik dit week overzicht af. Charming hè?

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

1 Reactie

  1. 18 februari 2017 / 13:27

    Wat een gezellige foto’s zijn dit! Fijne Zaterdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *