Plaatjes #5

Afgelopen week was eigenlijk net zoals alle andere weken. Ik was aan het werk, ik ging sporten en ik deed vooral in het weekend leuke dingen. Vinden jullie het al saai worden? Of vinden jullie het nog steeds leuk en moet ik gewoon blijven doorgaan?

Woensdagochtend. Ik heb moeite met wakker worden en daarom is het tijd voor een bakje koffie. Geloof je me als ik zeg dat ik een jaar geleden koffie vies vond?

Als ik mijn sportspullen uit mijn tas haal zie ik dat mijn koptelefoon kapot is. Het schroefje kan ik nergens vinden. Binnenkort maar even langs de bouwmarkt om te kijken of ze daar een klein schroefje hebben. Gelukkig doet hij het verder nog goed.

Aan het einde van mijn sportsessie maak ik snel een foto in de spiegel. De spiegel is raar. Als je dichtbij staat of zit is het goed, maar als je verder weg staat maakt hij je breder. Niet leuk!

Als Kasper een serie kijkt ga ik aan de slag met een DIY. Ik maak een simpele suiker scrub. Het recept kun je hier vinden.

Donderdagochtend heb ik hele warme voeten. Ik doe mijn schoenen uit en dan komen mijn leuke rode glittersokken tevoorschijn.

In mijn pauze ga ik een huisje bekijken. Dat heb ik nog nooit gedaan, maar het is open huis en eens moet de eerste keer zijn. Leuk huis, maar geen wauw gevoel.

Als ik vrij ben fiets ik naar de ouders van Kasper. Daar eten we gezellig een hapje mee. Er staat snert op het menu, daar ben ik dol op.

Onderweg stop ik nog even om een foto te maken van het flatgebouw waar ik bijna 3 jaar met veel plezier gewoond heb.

Vrijdagochtend. Als ik zie dat deze narcissen beginnen te groeien en bloeien word ik helemaal vrolijk. Ik vind die gele kleur van de narcissen zo leuk voor de groene muur.

YEAH baby, het is vrijdag en dus bijna weekend.

Een beetje een wazige foto. Bij H&M pas ik in mijn pauze een broek. Hij zit best leuk en voor €7 is het een koopje. Uiteindelijk twijfel ik te veel en laat ik hem hangen.

Als ik vrij ben ga ik eerst sporten. Het gaat voor geen meter en het is net of ik pap in mijn benen heb. Snel naar huis om te douchen, want om 18.45 ga ik naar La La Land met 2 vriendinnetjes. Leuke film, maar je moet wel echt van musical houden. Na afloop drinken we nog een biertje en dan is het mooi geweest.

Zaterdagochtend doe ik rustig aan. Ik hang wat op de bank, drink lekker veel thee en kijk Pretty Little Liars.

Ik krijg een pakketje binnen van de webshop MYLC.nl. Het is wel een beetje een heftig printje, maar met een paar stoere boots en een bontjas zie ik het al helemaal voor me.

Ik besluit om de t-shirt dress van MYLC direct aan te doen. Het jurkje is wat korter dan ik gewend ben, maar het is zaterdag en ik ga vanavond borrels doen. Let’s rock this saturday!

Jullie kijken naar een zelfgemaakt broodje kipshoarma met macarena saus. Vooral om de naam van de saus moeten Yvonne en ik heel hard lachen. Hééé Macarena! Na dit broodje is het tijd voor wijntjes…

Zondagochtend ben ik al best vroeg wakker. Ik benut de ochtend goed en doe wat dingen in het huishouden. Beginnen we de week in ieder geval weer in een schoon huisje maandag.

Terwijl ik op mijn moeder wacht maak ik deze selfie. Ik ben stiekem een beetje verliefd op mijn roze sweater. Als mam er is gaan we gezellig de stad in. Shoppen op zondag is echt een aanrader, omdat het dan niet zo druk is in de stad.

Dat ziet er lekker uit hè? Nou ik kan je vertellen dat het ook erg lekker was. De tijd gaat snel en rond half 5 fietsen we naar huis. Thuis drinken we nog een kopje thee en dan gaat mam weer naar Veendam.

Zondagavond is het tijd voor Homeland. Die serie is zo goed en spannend, maar eigenlijk vind ik de hoofdrolspeelster Carry HEEL irritant. Wie nog meer?

Maandag koop ik in mijn pauze deze geurstokjes bij Primark. We hebben thuis ook een kaars in dezelfde geur en die ruikt zo lekker. Ben heel benieuwd of het wat is.

In de sportschool zet ik maandagavond al mijn attributen klaar. Pff, ik ga echt kapot! Maar daarna voel ik me goed en ben ik weer trots op mezelf.

Na het eten bekijk ik wat folders en zie ik deze aanbieding bij de Lidl. Komt perfect uit, want we zijn al een tijdje op zoek naar een satijnen dekbedovertrek.

Ineens krijg ik een melding van Instagram op mijn iPhone. Guts & Gusto heeft me getagd. Heb ik zomaar €50,- shopping money gewonnen. YAAAAY, super leuk!

Dinsdagochtend. Ik heb moeite met wakker worden. Gelukkig is daar mijn heerlijke groene smoothie die voor een extra boost zorgt op de vroege ochtend.

Lekker contrast. Een dikke vette Milka reep naast een groene smoothie. Maar hallo, deze reep kost maar €2,- bij Kruidvat. Met deze tip sluit ik daarom mijn weekoverzicht af.

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *