Plaatjes #4

Tijdens het maken van dit weekoverzicht kwam ik tot de conclusie dat ik ook deze week weer veel foto’s van eten gemaakt heb. Dus mocht je trek hebben of nog niks gegeten hebben, je bent gewaarschuwd!

Kennen jullie de quote ‘on Wednesday we wear pink’ uit de film Mean Girls? Daar dacht ik woensdag aan bij het zien van deze knalroze trui. Laat ik hem hangen of neem ik hem mee…?

Nu ik twee gaatjes in mijn oren heb is het extra leuk om oorbelletjes te shoppen. Bij de H&M scoorde ik een setje met 3 verschillende soorten ringetjes. Cute!

Woensdagavond is het weer tijd om te sporten. Sportkleding aan, muziekje in de oren en gaan!

Ik heb zo’n hekel aan opdrukken en ik kan het ook echt niet in verband met mijn schouder (volleybalblessure). Toch zie ik het wel als een uitdaging en merk ik dat het steeds beter gaat.

Hollandse pot! Boerenkool met spekjes en rundersaucijzen. Daar kan ik tijdens de koude winterdagen echt van genieten.

Verwennerij op de woensdagavond. Kasper maakt een heerlijke cappuccino.

Donderdagochtend maak ik een screenshot van dit nieuwsbericht en ik stuur hem door naar Kasper. Dit bericht maakt duidelijk waarom er nergens meer verse spinazie te koop is.

Rokjesdag! Ik draag een rokje met een printje van mini sterretjes en een lekkere warme wollen trui.

Ik weet niet meer waarom ik deze foto gemaakt heb? Vreemd, maar say hi to het trappenhuis van ons portiek.

Het zonnetje schijnt donderdagmiddag heerlijk in ons kantoor. Ik heb de hele middag een koptelefoon op, omdat ze in het pand hiernaast aan het klussen zijn. Lees in: de hele middag getimmer.

Donderdagavond komt Omi gezellig bij ons eten. Kasper heeft als voorafje een gazpacho gemaakt en daarna staat er een macaroni-kaas-taart op het menu.

Ik ben dol op tulpen en dat weet Omi. Ze brengt voor ons een mooie grote bos roze tulpen mee.

Vrijdagochtend ben ik nog niet helemaal wakker. Ik zet het potje met vitaminepillen in de koelkast neer. Oops!

Als ik naar mijn werk fiets zie ik dat de lucht prachtig oranje/roze is. Even snel stoppen om een foto te maken. In de verte zie je de Martinitoren.

En toen was het opeens al WEEKEND! Ik ga uit mijn werk even snel langs de Aldi. Die mini pizzaatjes zien er zo lekker uit, maar uiteindelijk eten we wat anders.

Een rustige vrijdagavond. Wijntje op de bank, serietje op de tv. Helemaal niks mis mee.

Zaterdagochtend zijn we vroeg wakker. In bed kijken we nog even TV en daarna gaan we de stad in. Tijd om te shoppen!

Van shoppen krijg je trek. Het is ’s middags daarom tijd voor een lekker broodje bij BAQ. Een knus, klein bakkerscafeetje in de Folkingestraat. Alle broodjes worden vers in de winkel gebakken. Aanrader!

Wachten in de paskamers van de H&M. Kasper koopt een aantal leuke items. Ook ik ga niet met lege handen naar huis. Ik neem alsnog de knalroze trui die ik woensdag al gespot had mee. Geslaagde shopsessie.

Op de markt is het ‘Happy Hour’, oftewel de markt is bijna afgelopen en de marktlieden willen van hun fruit en groente af. We scoren 8 avocado’s voor €1 en nog een hele zak appels voor volgens mij ook €1,-. Kunnen we er weer een weekje tegenaan.

Zaterdagavond kijken we de eerste helft van Heracles-PSV, daarna gaan we naar de bioscoop. Via ING hebben we met korting een Pathé-Unlimited pas gekocht. De komende 4 maanden kunnen we dus onbeperkt naar de bioscoop. We gaan naar Live by Night, een misdaadfilm met Ben Affleck. Aanrader!

Na de film lezen we op de app dat PSV gewonnen heeft. Daar moet op gedronken worden. We gaan naar MOUT, een gezellig proeflokaal met bieren van Nederlandse microbrouwerijen. Mijn vriendinnetje Linde werkt daar en dan kan ik haar ook nog even knuffelen.

Zondagochtend kijken we naar de Tafel van Kees, een programma van FOX sports. Mijn broertje zit aan tafel! Trots op hem en op wat hij allemaal doet.

Deze foto stuur ik naar Kasper als ik in de auto zit. Hij is de hele week al zijn doosje kauwgom kwijt en uiteindelijk vind ik hem in de auto. Kasper is inmiddels weer met zijn doosje kauwgom herenigd.

Nadat ik Linde en Liane heb opgepikt rijden we naar Appelscha. Ons vriendinnetje Helma woont daar en we hebben haar huisje nog niet gezien. Ze heeft een heerlijke lunch gemaakt en we kletsen gezellig bij.

Oké, dit moet ik even met jullie delen. Check die MEGA augurken die ze bij de Lidl verkopen. Niet normaal toch? Wie koopt zoiets?

Maandag zijn Kasper en ik allebei vrij. Uitslapen zit er helaas niet in, want er komt iemand langs om ons ventilatiesysteem te checken. Als alles gecontroleerd is maak ik een smoothie met banaan-wortel-appel. Bij gebrek aan spinazie is dit best een goed alternatief.

Duimpjes omhoog voor IKEA. We wisselen het verkeerde bovenblad om en krijgen ter compensatie (het gaat om een productiefout) een lunchbon. Altijd goed.

Mijn witte pareltje is niet meer zo wit en moet nodig door de wasstraat. Blijkbaar zijn we niet de enige die daar zo over denken. Het is best wel druk bij de wasstraat voor een maandagmiddag.

Maandagavond eet ik in Zuidlaren. Met een hele groep vriendinnen gaan we tapas eten bij mijn naamgenootje/vriendinnetje Danielle. Ze heeft 4 uur in de keuken gestaan voor ons en is allemaal ZO lekker. Als ik de foto zie krijg ik er alweer zin in.

Dinsdag maak ik overdag 0 foto’s. Dus dan maar snel een foto van de loopband in de sportschool om het goed te maken.

Als we thuis zijn is er een pakketje voor mij bezorgd. Het is mijn nieuwe bril van Charlie Temple er. Daarover later meer..

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

1 Reactie

  1. 2 februari 2017 / 07:49

    Jeetje wat een leuke week zeg! En wat knap dat je bezig bent met de BBG van Kayla Itsines! Ik heb het ook 12 weken gedaan, maar my god, wat is dat zwaar haha! Het ging op een gegeven moment echt als een verplichting voelen voor mij, dus ik doe nu gewoon lekker mijn eigen oefeningen en dat bevalt mij wel prima :-). Wat lief van je oma trouwens dat ze een bosje bloemen mee nam! Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *