Plaatjes #3

Toen ik gisteravond thuiskwam na een etentje met vriendinnen (waar ik geen foto’s van gemaakt heb, oops) kwam ineens het besef dat het alweer tijd was voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week is echt super snel gegaan! Kijk je mee naar wat ik gedaan heb?

Woensdag start ik de dag met een groene smoothie. Dit keer denk ik er halverwege aan om een een foto te maken. Hij is ook gewoon veel te lekker.

Ik pak me goed in voordat ik naar mijn werk toe fiets. Handschoenen, een muts en sjaal zijn met dit koude weer echt wel nodig.

Als ik vrij ben fiets ik direct naar de Basic Fit. Het filiaal aan de Antillenstraat is helemaal vernieuwd, super chill!

Na het sporten doe ik boodschappen en zoals altijd zijn alle avocado’s bij de AH hard. Beetje jammer…

Rond een uurtje of acht belt er iemand bij ons aan. Het is de postbode. Hij heeft een ‘pakketje’ voor ons.

In een grote kartonnen doos zit onze nieuwe prullenbak. Deze hebben we vorige week besteld met het tegoed dat mijn Opa won bij de Nationale Postcode Loterij. Wat een geweldig ding is het. Bedankt Opa & Tiny!

Even snel een fotootje voordat ik donderdagochtend naar mijn werk fiets.

Mijn uitzicht, inclusief onze zielige aloë vera plantjes. Iemand nog een tip om ze weer een beetje op te laten bloeien?

In mijn pauze loop ik een rondje door de stad. Niet verstandig, want het is overal uitverkoop.

Bij Pull&Bear vis ik dit toffe zwarte denim jack uit de sale. Kan niet wachten om hem te dragen als het straks weer ietsje warmer wordt.

Begint het al saai te worden? Na mijn werk duik ik weer de sportschool in. Het valt me zwaar en ik ben blij als ik naar huis kan.

Vorige week ben ik begonnen met Pretty Little Liars. Tijdens het vouwen van de was kijk ik een nieuwe aflevering. Wie o wie is toch A?

Het is vrijdagochtend en ik ben niet vooruit te branden. Tijd voor een verfrissende douche.

In de pauze laat ik mijn wenkbrauwen doen en als de verf erop zit stuur ik een foto naar Kasper. Hahaha, ziet er niet uit zo!

Om half 5 is het tijd voor de nieuwjaarsborrel op kantoor. Hapjes, drankjes en gezelligheid. Ik blijf niet heel lang, want ik wil nog even sporten en ben best wel moe.

Als ik thuis ben na het sporten wil ik gezellig alle kaarsjes aandoen. Helaas denkt de aansteker daar anders over. Leeg! Gelukkig hebben we nog een bus met gas staan en kan ik hem bijvullen. Alleen ook daar denkt de aansteker anders over. Hij vliegt in de fik en ik schrik me kapot. Weg met dat gevaarlijke ding.

Kasper eet vanavond niet thuis, want hij is nog gezellig bij zijn oom en tante. Ik besluit om courgetti te eten. Ziet er wel een beetje gek uit die courgette zo.

Omdat de aansteker mij in de steek heeft gelaten gebruik ik lucifers. Wanneer ik dit windlicht aansteek breekt het glas. Pfff, het zit me niet mee deze avond.

Kasper moet zaterdagochtend werken en als hij weg is kan ik niet meer slapen. Dan maar uit bed.

Ik wil graag even sporten, maar heb geen zin om naar de sportschool toe te gaan. Uiteindelijk doe ik thuis wat oefeningetjes en geef ik het daarna op.

Lunch. Ik heb wel weer eens zin in banaan-ei-pannenkoekjes. Heerlijk met een klein beetje honing als topping.

Daarna is het tijd om te stofzuigen en dweilen. Nadeel van zo’n witte laminaat vloer is dat je alles erop ziet liggen.

Ik loop de hele middag in mijn sportkleding rond en na het douchen heb ik een kledingcrisis. Uiteindelijk ga ik voor zwarte kleding met witte sneakers.

De reden dat ik gewone kleren aantrek in plaats van een chill outfit is het etentje dat ik ’s avonds heb. Ik eet sushi bij Imono met Linda en Yvonne. Heerlijk!

Selfie-time. Kasper en ik rijden samen met mijn ouders naar Eindhoven voor een potje voetbal. Mijn broertje speelt zondagmiddag tegen Heerenveen en wij zijn er als trouwe supporters bij.

De spelers komen het veld op en de wedstrijd kan beginnen.

Tijdens de rust huldigen ze Michael van Gerwen, de Wereldkampioen darts. Leuk om te zien hoe enthousiast het publiek voor hem juicht.

De wedstrijd eindigt uiteindelijk in 4-3 en PSV wint. We eten bij mijn broertje thuis nog even wat en vertrekken daarna weer naar het noorden. In Assen nemen we afscheid van mijn ouders en rijden we het laatste stukje naar Groningen. Het is mistig en -8! Brrrr.

Maandagochtend. Deze unicorn sokken maken de ochtend net een wat leuker, ook al zijn ze een beetje verwassen.

Had ik jullie dit gezellige hoekje in ons kantoor al laten zien? Knus hè!

Na mijn werk fiets ik naar huis en ga ik samen met Kasper sporten. Dat is alweer een tijdje geleden.

Bij de Lidl doen we na het sporten de boodschappen. Op het menu staat vanavond de nasi van Kassie. Jumm!

Dinsdagochtend wil ik mijn nieuwe Vans aan. Blote enkels met een warme trui. Het kan allemaal.

Tja, snapchatten met je collega’s die niet meer bij je op kantoor zitten. Ik heb wel een raar zwart oog.

Al een tijdje dacht ik erover na om een tweede gaatje in mijn oor te laten schieten. In mijn pauze besluit ik heel impulsief om het gewoon te doen. Nu nog 6 weken wachten voordat er een ander oorbelletje in kan.

Met dit berichtje van IKEA sluit ik het weekoverzicht af. Na wat berichtjes heen en weer mogen we het bovenblad omruilen en krijgen we zelfs de reiskosten vergoed. Duimpje omhoog voor de goede service.

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

2 Reacties

  1. Didy
    25 januari 2017 / 16:56

    Super leuk om te lezen en de foto’s te bekijken! !

  2. Ingrid
    8 februari 2017 / 14:30

    Leuke blog!! Je kunt super leuk schrijven!! Xx Ingrid (mama van bram)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *