Plaatjes #21

Het is weer tijd voor een nieuw overzicht met plaatjes. Ik moet zeggen dat ik op sommige dagen totaal niet bezig was met het maken van foto’s en dat kwam puur doordat het dan veel te gezellig was. Benieuwd naar wat ik allemaal gedaan heb? Lees/kijk dan snel verder!

WOENSDAG 12 JULI

Op woensdag ben ik aan het werk, plan ik mijn plaatjes #20 in en ga ik naar de sportschool. Ik vind het trouwens heel fijn om te sporten met een koptelefoon op. Dan kan ik me helemaal afsluiten van alles wat om mij heen. Heb jij dat ook?

DONDERDAG 13 JULI
Dit is alweer de laatste werkdag van deze week. In mijn pauze ga ik een kopje thee drinken met een vriendin. De thee zit in hele schattige zakjes. Wanneer ik vrij ben ga ik lekker naar huis en neem ik rustig de tijd om mijn nagels te lakken.

VRIJDAG 14 JULI

Vrijdag is het zover, we gaan naar Napels! Yeeh, super veel zin in. We vliegen ook nog eens extra relaxed, want er zijn nog plekken vrij bij de nooduitgang en ik ben zo brutaal om te vragen of we daar mogen zitten. Beetjes gestrekt, serietje aan en binnen de kortste keren zijn we er.

We checken in bij ons appartement en gaan daarna een stuk van de stad verkennen. We ploffen neer op een aantal terrasjes en schuiven vervolgens aan bij restaurant Brandi voor bruschetta en pizza. Heerlijk!

ZATERDAG 15 JULI

Zaterdag hangen we de toerist uit. We genieten van het zonnetje, eten ijsjes, drinken lekkere wijn, bezoeken verschillende kerken en wandelen door de knusse straatjes. En om 12 uur proosten we op Kaspers verjaardag! Hiep hiep hoera.

ZONDAG 16 JULI

Vandaag is Kasper jarig en ik verwen hem met een ontbijtje op bed. Daarna gaan we de trein in naar Pompeii. We vinden het allebei erg indrukwekkend, groot en vooral ook warm. Waar het in Napels nog een beetje waaide is hier amper een briesje te bekennen. Na het bekijken van een oud badhuis en nog wat hoogtepunten hebben we het wel gezien.

We gaan terug naar Napels en zijn nog net op tijd om te lunchen. Met goed gevulde buikjes besluiten we om 1400 trappen naar beneden te lopen. In verband met zere voeten loop ik de afgelopen dagen op oude slippertjes van de HEMA die ik had meegenomen om op te douchen en ik kan je zeggen dat die trap dan heeeel lang is.

In het appartement laten we onze voetjes even rusten en maken we ons klaar voor Kaspers verjaardagsetentje. Voordat we aanschuiven maken we nog even de nodige Instagram foto’s en zoals ik al zei: in Napels waait het wel. Haha!

MAANDAG 17 JULI
Maandag is het weer tijd om naar huis te gaan. We worden opgehaald door een taxi, zijn precies op tijd om te boarden en ik fix weer plekken bij de nooduitgang #matchingschoenen.

Wanneer we ’s avonds thuis zijn blader ik door de folders en zie ik dat er bij Blokker een spirelli in de aanbieding is. Wij hebben er al eentje, maar ik stuur deze foto naar mijn moeder.

DINSDAG 18 JULI
Dinsdag werk ik overdag. Als ik vrij ben ga ik naar de sportschool om alle pizza’s en ijsjes er weer af te trainen. Na het sporten wacht er een H&M pakketje op mij. Ik heb dit leuke jurkje uit de sale gevist. Later besluit ik dat dit mijn verjaardagsjurk gaat worden.

WOENSDAG 19 JULI
Woensdag is niet heel veel anders dan dinsdag. Ik ben aan het werk en duik daarna de sportschool weer in. Het zal wel komen door de vakantie dat het zo rustig is.

DONDERDAG 20 JULI
Dit zijn de enige foto’s die ik donderdag maak. Saai he. Tijdens het sporten heb ik steeds een ader op mijn arm die helemaal opzet, dat probeerde ik op de linker foto vast te leggen. Na het sporten regent het echt mega hard. Ik heb geen zin om te wachten en fiets door de stromende regen naar huis. Thuis spring ik direct onder een warme douche.

VRIJDAG 21 JULI

Vrijdag ben ik aan het werk, zie ik in mijn pauze hoe een vuilniswagen vol tegen de deur van een auto knalt en vier ik ’s avonds mijn verjaardag in het Noorderplantsoen. Goed begin van het weekend.

ZATERDAG 22 JULI

Zaterdag is een lui dagje, want het is de vrijdag toch redelijk laat geworden. Ik chill op het balkon en zet Kasper sneaky op de foto. Als hij terug is uit de stad verrast hij me en neemt hij me mee uit eten. Sushi <3

ZONDAG 23 JULI
Vandaag ben ik jarig en is het dubbelfeest. We vieren vandaag niet alleen mijn verjaardag voor familie, maar ook die van Kasper. Het is erg gezellig en ik vergeet helemaal om foto’s te maken.

MAANDAG 24 JULI

Maandag ben ik vrij en ga ik lunchen met mijn broertje en ouders. Het is een gezellig en relaxed dagje.

DINSDAG 25 JULI
Dinsdag is een druilerige dag. Ik maak voor het laatst een foto van mijn uitzicht als ik aan het werk ben. Ook het bord met allemaal lieve, mooie tekeningen van collega’s leg ik nog even vast. Morgen is mijn laatste werkdag en dat voelt toch een beetje gek…

TOT OVER 2 WEKEN!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *