Plaatjes #20

De afgelopen twee weken zijn er zowel privé als op mijn blog wat dingen veranderd. Ik ga beginnen met mijn blog. Misschien is het je wel opgevallen, misschien ook niet. Ik heb hem in een nieuw jasje gestoken en wat is dat een goede keuze geweest. Dit nieuwe thema werkt zoveel fijner en makkelijker. Nu wil je vast ook weten wat er privé veranderd is? Ik heb een andere baan gevonden. Na bijna 4,5 jaar gewerkt te hebben bij Allfree, ga ik per 1 augustus aan nieuw avontuur beginnen. Ik heb echt een geweldige tijd gehad bij Allfree en ik ga mijn collega’s natuurlijk hartstikke erg missen, maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik bij mijn nieuwe werkgever gevonden.

Benieuwd naar wat ik nog meer heb meegemaakt/gedaan? Kijk dan snel verder.

ZATERDAG 1 JULI

Ik begin het overzicht deze keer op zaterdag, want ik heb woensdag en donderdag geen foto’s gemaakt. Vrijdag werk ik overdag en daarna proost ik met vrienden op mijn nieuwe baan. Erg gezellig avondje, maar de foto’s zijn niet echt geschikt om openbaar te delen, haha!  Zaterdag doe ik weinig tot niets en eet ik ’s avonds een lekkere quesadilla met kaas en chilisaus. Niet echt een heel spannend begin van het weekoverzicht.

ZONDAG 2 JULI

Zondag slapen Kasper en ik uit, daarna gaan we even naar mijn ouders in Veendam. Het is erg gezellig en mijn telefoon zit bijna de hele dag in mijn tas. Saai hè? Niet afhaken hoor, er komen foto’s aan.

MAANDAG 3 JULI

Vanaf nu ben ik elke maandag vrij. Hoe dit kan? Ik heb nog aardig wat vakantiedagen die ik op wil maken en ik ga bij mijn nieuwe werkgever 32 uren per week werken. Heerlijk om een lang weekend te hebben. Maandagochtend doe ik rustig aan, daarna ga ik naar de pedicure en doe ik boodschapjes bij de Lidl. Daar spot ik onder andere deze hotdogs en een na-maak-heksenkaas. Die hotdog en heksenkaas wil ik allebei wel proberen, maar voor nu gaan alleen de hotdogs mee naar huis. ’s Avonds staat er een Mexicaanse-wraptaart op het menu, de foto is niet echt smakelijk en deel ik om die reden niet met je. De taart daarentegen is heerlijk. Het receptje heb ik van mijn collega Denise en is echt een aanrader.

DINSDAG 4 JULI

Dinsdag ben ik de hele dag aan het werk. Wanneer ik vrij ben ga ik even sporten en daarna plof ik op de bank.

WOENSDAG 5 JULI

Eigenlijk is woensdag niet heel anders dan dinsdag. Het enige leuke verschil is dat ik ga lunchen met mijn oud collegaatjes Jorien en Annemerle. We zitten buiten bij het Damsterdiep in het zonnetje. Ik drink verse jus en eet een croque madame, jumm!

DONDERDAG 6 JULI

Donderdagochtend heb ik een outfit crisis. Uiteindelijk is dit het geworden en als ik de foto zie ben ik best tevreden. Overdag maak ik eigenlijk geen foto’s, pas al ik vrij ben pak ik mijn camera er weer bij. Ik maak een ovenschotel met allerlei groentes, verse krielaardappeltjes en zalm. VET goed gelukt, al zeg ik het zelf. Na het eten kleed ik me om, want het zonnetje is gaan schijnen en we gaan een ijsje eten in de stad. Fijne afsluiter van de dag.

VRIJDAG 7 JULI

Mijn fiets is bij de fietsenmaker en dat betekent dat ik moet lopen naar mijn werk. Het is ongeveer 15 minuutjes lopen en ik vind het best een fijn begin van de dag. Wanneer we vrij zijn gaan we heel fanatiek sporten, zodat we het weekend goed beginnen. Daarna is het tijd voor wat gezelligheid. Kasper gaat naar een verjaardag en ik zoek wat vrienden op die in het Noorderplantsoen chillen bij een foodfestival.

ZATERDAG 8 JULI

Zaterdag moet Kasper werken en doe ik wat nuttige boodschappen voor ons reisje naar Napels. Als Kasper vrij is gaan we uit eten bij Mechoui, een Afrikaans restaurant hier in Groningen. We bestellen allemaal verschillende tapas en genieten van de heerlijke smaken. Echt een aanrader! Na het eten lopen we nog even naar MOUT voor een speciaal biertje.

ZONDAG 9 JULI

Dit is een typische zondag. We slapen uit, doen boodschappen en gaan daarna nog even de stad in. Het zonnetje schijnt en we ploffen neer op een terrasje. Als het wat begint af te koelen gaan we naar huis. Thuis hangen we ons nieuwe horgordijn op en maken we sticky chicken burgers. Die zijn trouwens mega goed gelukt en daarom ga ik binnenkort een receptje met je delen.

MAANDAG 10 JULI

Maandagochtend gaat de wekker vroeg. Maar ik was toch elke maandag vrij? Ja klopt! Kasper heeft een late dienst en we hebben besloten om op tijd te gaan sporten. Na afloop zit ik vol energie, wat een fijn begin van de dag. Mijn moeder komt gezellig langs wanneer Kasper naar zijn werk toe is. We lunchen in de stad en winkelen een beetje. Het is overal super druk, echt niet normaal voor een maandag. Eenmaal thuis begint het mega hard te regenen, maar gelukkig zitten we droog op het balkon. Na het eten gaat mama naar huis en ga ik op bezoek bij mijn vriendinnetje Linda en haar ‘baby’. Ik moet toegeven dat ik geen kattenmens ben, maar deze lieve kleine kitten heeft mijn hart wel gestolen.

DINSDAG 11 JULI

Dinsdag begint mijn korte werkweek. Deze week hoef ik maar 3 dagen aan de bak, want vrijdag vertrekken Kasper en ik een weekendje naar Napels. Zie je die temperaturen, dat gaat warm worden. Wanneer ik vrij ben ga ik trouwens even naar Sacha om sandalen te passen die ik online gespot heb. Allebei heel leuk als ik stilsta, maar zodra ik begin te lopen steken mijn tenen uit aan de voorkant. Helaas! Iemand nog tips voor leuke sandalen met een wat dikkere zool? Ik ben hard op zoek en hoop dat ik ze over 2 weken gevonden heb.

TOT OVER 2 WEKEN!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *