Plaatjes #2

Het is alweer woensdagochtend en dat betekent dat het tijd is voor mijn eerste officiële weekoverzicht. Ik moet nog wel even wennen aan het maken van foto’s met mijn iPhone. Zo was ik er de ene dag heel bewust mee bezig en vergat ik het de andere dag juist compleet. Al met al is het een mooi overzicht geworden, dus kijk mee naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan.

1

Woensdagavond duik ik als ik vrij ben direct de sportschool in. Tijd voor een half uurtje stuk gaan met de Bikini Body Guide van Kayla.

Na het avondeten is het tijd voor een kopje koffie. Normaal maakt Kasper de koffie, maar dit keer laat hij het aan mij over. Geen succes! Ik ben een beetje onhandig en blijf aan de deur haken. Het gevolg is een mega koffievlek op de muur.

2

Donderdagochtend. Tijd om een foto van mijn ontbijt te maken. Helaas denk ik er te laat aan. Je ziet de restjes van mijn spinazie-banaan smoothie.

In mijn pauze wandel ik naar de Primark. Daar zie ik 3 leuke losse kettinkjes. Tenminste ik denk dat ze los van elkaar te dragen zijn. Eenmaal op mijn werk aangekomen blijkt dat ze aan elkaar vast zitten. Ook best leuk toch?

3

Donderdagavond laat ik mijn nagels weer voorzien van een mooi gellakje. Altijd moeilijk om een kleurtje te kiezen. Na lang twijfelen ga ik voor olijfgroen.

4

Vrijdagochtend heb ik tijd over en krul ik mijn haren met te stijltang. Het resultaat is een good-hair-day. Dat moet even vastgelegd worden.

Het zonnetje schijnt als ik pauze heb, dus het is tijd voor een wandeling door de stad.

5

WEEKEND! Met een groot deel van mijn vrouwelijke collega’s gaan we vrijdag na werk borrelen en eten bij De Uurwerker. Erg gezellig en vooral ook lekker.
8

Zaterdagochtend slapen we eerst lekker uit. Daarna is het tijd voor een uitgebreid ontbijt met afbakbroodjes en gekookte eitjes. Daar kan ik altijd heel erg van genieten.

Zaterdagmiddag gaan Kasper en ik gezellig de stad in. Ik ga op zoek naar de Vans die ik al een tijdje op het oog heb en als ik ze gevonden heb gaan ze mee naar huis. YEEH!

6

Van shoppen krijg je dorst en trek. Tijd voor een grote kop koffie en een stuk taart bij de HEMA.

Het is Eurosonic in Groningen en we besluiten om een kijkje te nemen in de tent op de Grote Markt. Wat blijkt; Kraantje Pappie moet over een paar minuten optreden. Voor de grap blijven we kijken en na afloop zijn we allebei blij verrast. Kraantje weet wel hoe hij zijn publiek moet vermaken!

7

Op de markt hebben we kippenpoten en lekkere smeersels gehaald. Samen met een salade is dat voor ons de perfecte zaterdagavond maaltijd.

Terwijl Kasper op de bank naar FC Groningen kijkt, lig ik in bed naar mijn broertje (PSV) te kijken. Na afloop zijn we blij, want allebei de voetbalclubs winnen!

11

Vlak voordat ik in slaap val krijg ik nog 2 prachtige jaloersmakende foto’s van mijn ouders. Die zijn met vrienden een weekje op wintersport en houden ons via whatsapp op de hoogte. Ik wil ook!

9

Zondag rommelen we een beetje aan en maken we een lange wandeling door het Noorderplantsoen. Iets minder sneeuw dan op de foto’s van mijn ouders, maar ik ga niet klagen. Van mij mag de sneeuw nog wel eventjes blijven liggen.

Alweer een foto van eten, sorry! Kasper en ik hebben allebei zin in apfelstrudel, maar kunnen het in de supermarkt niet vinden. We maken daarom als alternatief een appel crumble. Lekker als toetje met een bolletje vanille ijs. HEMELS.

10

Maandag ben ik nog een dagje vrij van werk. Als Kasper ’s middags ook vrij is gaan we naar de Ikea. We hebben nog een bon van de kerstbomen-actie en kopen daar een glasplaat van voor op ons dressoir. Over die glasplaat later deze week meer.

Ik bedenk me ’s avonds op de bank dat ik vandaag verder helemaal geen foto’s heb gemaakt. Dan maar een foto van ons toetje.

Dinsdagochtend. Ik ben aan het werk en ga in mijn pauze even sporten. Heavy, maar ik voel me daarna heel goed!

Na het avondeten gaan we de auto in naar Appingedam. Mijn opa is vandaag jarig en met de lekkere hapjes sluit ik dit weekoverzicht af.

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *