Plaatjes #19

De afgelopen twee weken liep ik ene dag nog in een korte broek en de andere dag kon ik mijn regenjas weer uit de kast trekken. Het weer in Nederland was nogal wisselvallig en daar werd ik niet altijd even vrolijk van. Ondanks het wisselvallige weer zijn de afgelopen twee weken super snel voorbij gegaan. Ben je benieuwd naar wat ik gedaan heb? Er staan weer een heleboel plaatjes voor je klaar!

WOENSDAG 14 JUNI

We beginnen dit overzicht met een zonnige foto. Deze maak ik tijdens mijn pauze als ik op een bankje van de zon zit te genieten. Als ik vrij ben duik ik de sportschool in. Cardio + krachttraining staan op het programma. Verder doe ik woensdag eigenlijk niks bijzonders. Gewoon een doordeweekse werkdag.

DONDERDAG 15 JUNI

Wanneer ik wakker word donderdag hoor ik Kasper vloeken. Hij is de fietssleutel kwijt. Dubbel balen, omdat hij zijn fiets de dag ervoor heeft laten maken. Gelukkig vind ik het sleuteltje als ik vrij ben. Die is waarschijnlijk uit zijn broekzak gevallen de avond ervoor. Ai ai ai. Hele dag stress om niks!

Als ik gegeten heb ga ik naar de kapper toe. Stukje eraf en de aanzet is wat donkerder geverfd. Het is inmiddels twee weken later en ik heb een beetje spijt dat ik geen highlights heb laten zetten. Dus er staat alweer een nieuwe afspraak ingepland. #blondblonderblondst

VRIJDAG 16 JUNI

Mijn collega Merijn heeft de tekst op mijn telefoon aangepast naar ‘shopverbod’. Haha! Dat shopverbod heb ik mezelf namelijk gegeven t/m 13 juli. Gewoon om eens te testen of dat haalbaar is. Tot nu toe gaat het goed.

Vrijdag = borrelmiddag. Wanneer Kasper en ik vrij zijn gaan we samen met vrienden naar DOT. Super leuke hotspot in Groningen. Zie je die bitterballen op de achtergrond van de foto? Daar had ik al de hele week zin in. En de foto rechtsonder is een glas sangria, aanrader om te nemen als je bij DOT bent.

ZONDAG 18 JUNI

Vrijdagavond was het erg gezellig en daarom slaan we de brakke zaterdag even over. Zondag gaan we naar de ouders van Kasper om te BBQ-en. Gezellig plaatje zo met al dat groen en die wilde bloemen hè? Eenmaal thuis genieten we op ons balkonnetje nog even van het lekkere weer en spelen we een potje pesten. 3x raden wie gewonnen heeft? #girlpower

MAANDAG 19 JUNI

De voorspellingen voor de rest van de week zijn goed! Dat is een fijn begin van de week. Ik ben maandag vrij en moet ’s ochtends naar de tandarts. Gelukkig is alles in orde! ’s Middags besluit ik om op de fiets naar mijn Omi te gaan voor een kopje koffie met haar en mijn familie uit Canada. De heenweg was even afzien met die hitte en tegenwind, de terugweg had ik wind mee en was ik zo thuis.

DINSDAG 20 JUNI

Dinsdag ben ik aan het werk, ga ik sporten en drink ik ’s avonds een theetje met vriendinnen. Totaal niet bezig met het maken van foto’s, want de enige 2 foto’s die ik dinsdag maak zie je hierboven. Ik kocht een mega lekker koekje bij de AH, maar halverwege ontdekte ik dat er een haar in het koekje zat. Eerst dacht ik dat het een haar van mezelf was, maar niets was minder waar. BLEH! Gelukkig reageerde AH goed op mijn FB-post en kon ik de dag erna een nieuw koekje halen of mijn geld terugkrijgen.

WOENSDAG 21 JUNI

Goedemorgen! Tijd om aan het werk te gaan. Woensdag word ik vrolijk van mijn mooie reversible bomberjasje, de Hollandse aardbeitjes van de AH, de ijsjes die mijn collega uitdeelt en de airco in de sportschool. Oh en natuurlijk van het theetje dat ik met vriendinnen drink. (Ik drink wel veel thee deze week ’s avonds…)

DONDERDAG 22 JUNI

Ik begin donderdag heel fanatiek met het maken van foto’s. Mijn fruitontbijtje leg ik vast en ook van de ontzettende vieze regen maak ik een foto. Ik vind nog een screenshot van buienalarm.nl in mijn galerij en daarna is het gedaan met de foto’s. Misschien heeft het ermee te maken dat ik ’s avonds afscheid neem van mijn familie uit Canada en niet echt bezig ben met mijn telefoon? I don’t know.

VRIJDAG 23 JUNI

Vrijdag moet er eerst gewerkt worden en daarna is het tijd om te bowlen, wokken en stappen met collega’s. Het bowlen gaat eerst totaal niet goed, maar de 2e ronde eindig ik met 130 punten bovenaan. Het is echt mega gezellig en zoals je ziet gaan de ‘kannetjes’ drank tijdens het stappen de bar over!

ZATERDAG 24 JUNI

Zaterdag is een rustige dag. We slapen uit, doen wat research voor onze vakanties en gaan rond een uurtje of 5 een borrel doen met vrienden op het terras. Na de borrel verplaatsen Kasper en ik naar IMONO voor een sushi-date. Lekker, lekker! We houden het inclusief toetjes 5 rondes vol en gaan met goed gevulde buikjes naar huis.

ZONDAG 25 JUNI

Zondag is het de bedoeling dat we naar mijn ouders gaan, maar die besluiten last-minute om toch nog even een paar dagen weg te gaan. Onverwachts een dagje niks, ook niet verkeerd. Ik maak eigenlijk alleen deze foto’s van onze balkonplanten om naar mijn moeder te sturen. Ben wel trots op mezelf dat ze het zo goed doen!

MAANDAG 26 JUNI

Maandag begint de werkweek weer. In mijn pauze loop ik bijna tegen deze stokrozen aan. Zijn ze niet prachtig? Op de andere foto zie je mijn zilveren Nike’s. Had ze hier volgens mij nog niet laten zien, maar ik ben verliefd op ze. Wanneer ik vrij ben krijg ik heel leuk nieuws te horen (later meer!) en ga ik nog even sporten.

DINSDAG 27 JUNI

Dinsdag heb ik met vriendinnetjes afgesproken om te lunchen bij Pigalle. Het duurt allemaal een beetje lang, maar het broodje smaakt goed! Wanneer ik klaar ben met werken is het weer tijd voor een sportsessie. Ik ben deze week begonnen met shakes, om te kijken of dat wat bijdraagt. Ik moet er nog even aan wennen en daarom sluit ik dit overzicht af met mijn onwennige gezicht.

TOT OVER 2 WEKEN!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *