Plaatjes #17

Gisteravond bedacht ik me dat het weer tijd was om een nieuw foto-overzicht in elkaar te flansen. Geen straf, want de afgelopen twee weken waren hartstikke leuk! Er kwam een vriendinnetje logeren, Kas en ik gingen een weekendje weg, ik dronk Duitse biertjes en ik genoot van het lekkere weer. Benieuwd naar de rest? Kijk dan snel verder.

Ik begin dit overzicht op woensdag 17 mei. Mijn halve outfit van die dag. Het is een warme dag en ik heb voor het eerst blote benen.

Mijn favo handcrème voor op kantoor. Droogt snel, waardoor je snel weer verder kunt typen. Ook mijn collega Johan is het daar helemaal mee eens.

Warm weer = ijsjes. Samen met de rest van de feestcommissie haal ik ijsjes.

Welke gek gaat er met 28 graden nou sporten? IK! In de Basic Fit is het heerlijk koel dankzij de airco.

Donderdag. Ik koop bij Frissieraden een leuk koortje voor aan mijn zonnebril. Ben benieuwd of het wat is…

Overdag maak ik verder geen foto’s, omdat ik gewoon aan het werk ben. ’s Avonds hebben Kasper en ik onze laatste-Pathe-Unlimited-pas-bioscoopdate. We gaan naar The Cirle. Ik had van te voren hoge verwachtingen, maar de film kwam niet echt op gang.

Vrijdagochtend begin ik de dag met een grote kop koffie. Proost 😉

Mijn lunchbroodje haal ik bij Il Gusto. Daar kom ik de rest van de middag wel mee door.

Tja… Dat ging niet helemaal goed. Zonde van de blouse.

Vrijdagavond kruipen Kasper en ik achter onze laptops. We gaan op zoek naar een leuk hotelletje voor het Hemelvaartweekend.

Zaterdag sla ik Zonnatura thee in bij de Aldi. Lekker!

De rest van de zaterdag spendeer ik in de stad met mijn vriendinnetje Lisette. We gaan gezellig shoppen en bij H&M scoor ik dit leuke shirtje.

Van shoppen krijg je trek. Op het balkon kletsen we bij onder het genot van een stokbroodje en drankje (eerst ranja, later wijn). Daarna kleden we ons om en gaan we tot in de late uurtjes de stad in.

Kijk daar is ze! Lisette en ik kennen elkaar inmiddels al meer dan 10 jaar van het volleyballen in Veendam. Altijd een gekkenhuis als we elkaar weer zien.

Zondag ga ik gezellig lunchen met een paar van mijn beste vriendinnetjes. We zitten in de tuin en genieten van het mooie weer.

Ondanks mijn brakheid ben ik de hele dag bezig. ’s Middags poot ik de plantjes die ik van mijn moeder heb gekregen. Ik trek deze gekke wegwerphandschoentjes aan om te voorkomen dat er zwart zand onder mijn nagels gaat zitten.

Maandag. Het zonnetje schijnt, dus dat is een goed begin van de week.

De rest van de dag heb ik het druk op mijn werk en maak ik geen foto’s. Pas als ik ga sporten denk ik er weer aan.

Vanavond eten we pasta salade met tonijn en allerlei groentes. Ik ben dol op pasta salades als het weer wat warmer is buiten.

Guilty pleasure. Deze blauwe m&m’s eet ik als toetje. Voor af en toe zijn ze zo lekker.

Dinsdag trek ik mijn nieuwe sneakers aan. Het is net of ik op wolkjes loop.

Mijn voorraad drinken en frui op de dinsdagochtend. Volgens mij had ik dorst…

Kusje!

Als ik vrij ben ga ik met een beetje tegenzin naar de sportschool. Als ik er eenmaal ben is het ok.

Outfit van woensdag. ‘On wednesday we wear pink’ #meangirls.

Als we de auto pakken om naar de ouders van Kasper te gaan zien we dat hij is onder gescheten. Volgens mij had die vogel buikpijn ofzo, damn!

Donderdag vertrekken we op tijd richting Düsseldorf. Even een weekendje weg.

In Düsseldorf is het net als in Nederland prachtig weer. We lopen vanuit ons hotel naar de promenade aan de Rijn.

In Duitsland zijn ze niet zuinig met de biertjes. De eerste halve liter is een feit. Heerlijk verkoelend, want het is echt branden op het terras.

Verhitte koppies op het terras.

En op naar het volgende terras. Ook dit biertje smaakte heerlijk.

Nadat we wat gegeten hebben gaan we richting een gezellige barstreet. We zitten lekker in het zonnetje en het is hartstikke druk.

Veters strikken. Dat moet ook gebeuren.

Als het zonnetje ondergaat lopen we weer richting de Rijn. Daar genieten van we van een prachtige zonsondergang.

Vrijdag maak ik eigenlijk niet heel veel foto’s. We winkelen, zitten op het terras en drinken de nodige drankjes. Het is erg warm, dus we besluiten om een kaartje te kopen voor een tochtje op een boot. Het is een panorama-tour en het is prima vertoeven.

Zaterdag zijn we nog in Elst geweest bij de oom en tante van Kasper, maar daar heb ik geen foto’s gemaakt. Dus we gaan van vrijdag naar zondagochtend. Tijd voor een Amerikaans ontbijtje. Tosti uit de pan met kipfilet, kaas en een eitje.

Het is heerlijk op ons balkonnetje en we besluiten om de BBQ aan te zetten. Weliswaar geen BBQ op kolen, maar een elektrische die we vorig jaar van mijn opa kregen toen hij ging verhuizen. Top ding!

Maandag ben ik nog vrij en na het sporten begin ik met opruimen/schoonmaken. Ik doe alle dikke truien in een vacuümzak en tover de zomerkleren tevoorschijn. Nu maar hopen dat het warm weer blijft.

Outfitje van maandag. Ook ik ben gezwicht voor de Vogue + t-shirt. Na deze foto ga ik naar de pedicure en als mijn voetjes weer heerlijk zacht zijn rijd ik naar mijn Omi.

Ik eet bij Omi en daarna ga ik naar huis. Ze heeft nog wat plantjes voor me gekocht dus ik zoek wat potjes op en geef ze een mooi plekje. Gezellig!

De bomen voor ons huis zitten vol met schijtende vogels (zoals je eerder al zag) en laten daarnaast een soort plakkend spul af. Dat krijg je nauwelijks van je auto en daarom kreeg ik vorig jaar een autohoes van mijn vader. Toen ik hem er maandagavond om had zitten stuurde ik hem even een fotootje van mijn ‘undercover Twingo’.

TOT SNEL LIEVE ALLEMAAL!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *