Plaatjes #16

Voordat ik begin met het weekoverzicht heb ik een huishoudelijke mededeling voor jullie. Ik heb besloten om vanaf nu 1 keer per twee weken een overzicht met foto’s te plaatsen op mijn blog. De weekoverzichten werden naar mijn idee een beetje eentonig, omdat ik doordeweeks gewoon aan het werk ben. In het twee-weken-overzicht (zo noemen we het maar even) zitten ook twee weekenden en dat zorgt hopelijk voor wat meer afwisseling. Veel kijk plezier!

Outfitje van woensdag 3 mei. Mijn Adidas LA trainers weer eens uit de kast gehaald. Blijft een fijn schoentje

Bij Fris Sieraden kocht ik dinsdag een nieuw oorbelletje voor in mijn tweede gaatje. Leuk hè?

Ik ben helemaal fan van oorbellen sinds ik een tweede gaatje heb laten schieten en woensdag hak ik de knoop door.

Zien jullie het? Ik laat nog een gaatje schieten in mijn oren. Na afloop zijn mijn oren rood, daarom heb ik de foto’s maar even zwart-wit gemaakt.

Donderdag 4 mei is het rokjesdag, met een stipjes panty. Like!

Als ik op mijn werk kom ben ik helemaal nat door de regen. Het Nederlandse weer is niet echt mijn vriend. Ik besluit om op zoek te gaan naar een goede, maar mooi regenjas. Bij de Weekday slaag ik en neem ik deze grijze RAINS coat mee.

Vrijdag kan ik mijn nieuwe regenjas testen als ik naar mijn werk ga. Handig

Deze foto maak ik als ik op de fiets zit naar het ziekenhuis. Mijn vader is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en ik ga snel naar hem toe. De rest van de vrijdag slaan we daarom even over.

Zaterdag ontbijt ik op bed met een croissantje met kaas. Lekker.

Zaterdag ga ik weer op bezoek bij mijn vader. Alles gaat alweer een stuk beter met hem en dat is een hele opluchting. Na het bezoekje gaan mijn moeder, broertje en ik even lunchen.

Het zonnetje schijnt en ondanks alle schrik genieten we daar eventjes van met elkaar.

Zo moeder, zo zoon. Hihi!

De zonnebrillen brigade.

Als ik thuis kom ligt er een pakket op mij te wachten. Deze gave rode trui heb ik als verrassing van Kasper gekregen. Lieeeef!

Daarna kruip ik in bed met een bak aardbeien, chocola, ranja en Pretty Little Liars.

Zondag eet ik dit lekkere broodje met kip, spek en nog heel veel meer bij Wadapatja. Echt een aanrader als je in Groningen bent. Daarna gaan mijn moeder, Kasper en ik naar FC Groningen – PSV.

Mijn 3 liefste mannen op een rijtje. Jullie kunnen wel zien dat het goed gaat met mijn vader en we krijgen te horen dat hij dinsdag naar huis mag! Duimpje omhoog.

Van zondag gaan we naar dinsdag. Maandag is een rotdag dus die slaan we even over. Dinsdag ben ik blij. Papa mag naar huis en dat is een hele opluchting.

New York New York! Jullie hebben vorige week kunnen lezen dat Kasper en ik tickets hebben geboekt naar New York. YEAH!

Woensdagochtend ben ik aan het werk en in mijn pauze kom ik deze gekke ganzen tegen. Ze chillen gewoon midden op de weg, gelukkig kan ik er met mijn fiets omheen.

Woensdagavond ga ik sporten, eet ik snel wat en daarna heb ik met Liane afgesproken.

We doen even een rondje in de IKEA en ik vind deze salontafeltjes eigenlijk best leuk. Even een foto van gemaakt om te onthouden.

Als ik thuiskom is Kasper er nog niet. Mooi, dan kan ik nog net een aflevering van Pretty Little Liars kijken.

Outfit van donderdag. Streepjes shirt, groene bomber, girlfriend jeans en witte sneakers.

In mijn pauze ga ik lunchen met een collega en mijn ex-collega (haha klinkt gek hè Annemerle) bij Elmers. We zitten lekker in het zonnetje. Wat wil een mens nog meer?

Donderdagavond ga ik eten bij mijn ouders. Het is fijn om te zien dat mijn vader weer thuis is. Met mijn moeder ga ik nog even het centrum in en daar scoor ik voor €3 deze twee potten.

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe potten voor in de vensterbank. Eindelijk weer plantjes.

Vrijdag ben ik overdag gewoon aan het werk en als ik vrij ben ga ik snel de trein in. Kasper en ik gaan naar Amsterdam. We hebben 1e klas kaartjes, dus van de drukke spits merken we niks.

We slapen in het huisje van mijn nichtje en als we binnen zijn stuur ik haar deze foto ter bevestiging.

Regenboog. I like!

Zaterdagochtend gaan Kasper en ik Amsterdam even in. Ik neem me voor om wat mooie foto’s van de grachten te maken, maar ze zijn allemaal mislukt door het grauwe weer. Dit schoentje is er wel goed opgekomen. Heb ik ze gekocht of niet…?

De reden dat we in Amsterdam zijn is mister Armin van Buuren. Wat een show, wat een show!

Jaaaaa, ze zijn van mij. Mooi hè? En ze lopen echt als wolkjes.

Eenmaal in Groningen gaat Kasper bij een vriend voetbal kijken. Ik kruip op de bank onder een dekentje en zet een serie op.

Maandag ben ik gewoon aan het werk en als ik thuiskom geef ik de plantjes water. Ik ben trots, want in deze pot heb ik een aantal weken geleden bollen gepoot. Ze komen nu eindelijk uit.

Ik ben begonnen met 13 reasons why en als Kasper VI kijkt verplaats ik mezelf naar de slaapkamer om verder te kijken.

TOT OVER 2 WEEKJES!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *