Plaatjes #15

In plaatjes nummer 14 zei ik al dat ik niet zoveel zin en tijd had om te bloggen. Dat veranderde niet en daarom verscheen er de afgelopen tijd niks online. Ik heb mezelf even een schop onder mijn kont gegeven en afgelopen weekend dit 3-weken-overzicht in elkaar geflanst. Veel kijkplezier!

We beginnen op woensdag 12 april. Hier sta ik helemaal doorweekt in de Primark. Voor je portemonnee is dat geen goede plek om te schuilen

Het schuilen heeft ook geen zin gehad, want het blijft de hele avond regenen.

Mijn outfitje op donderdag. Streepjes broek, sneakers en een oversized spijkerjack. Oh en een grote sjaal, want het is nog steeds kkkkkoud.

De server op het werk heeft er geen zin in. Error, error!

Als ik naar de sportschool fiets, fietst deze jongen samen met een mega grote knuffel voor mij. Zou hij wat goed te maken hebben?

Burger met zoete aardappelfrietjes. LOVE IT!

Op het werk hebben we deze paaseitjes. Ze zijn erg lekker, maar doe mij toch maar de gewone paaseitjes.

In mijn pauze denk ik dat het een goed idee is om even de stad in te lopen. Foute boel! Het is Bloemetjesmarkt en suuuuuper druk. Ik koop snel de dingen die ik nodig heb en dan loop ik terug.

We maken een sprongetje naar de zaterdag. Dan ga ik met Kasper naar DGTL Festival in Amsterdam. Het is best wel fris, maar het blijft droog.

Deze foto maakt Kasper bij de chillplek waar we een tijdje van het prachtige uitzicht over het water genieten. Het festival zelf is echt heel leuk. Goede sfeer, goede muziek en we willen volgend jaar zeker weer gaan.

1e Paasdag. We zijn met de hele familie bij omi en doen het spelletje ‘Wie ben ik’. Ik vind dit zo’n leuke foto, mijn omi, vader en oom op een rijtje met een geel papiertje op hun hoofd.

Family <3

Sporten, sporten, sporten. Ik pak de draad weer op en ben na Pasen weer en paar keer in de Basic Fit te vinden.

Zie je die gekke scheuren in mijn band? Heel gedoe om het te laten maken, maar uiteindelijk valt het onder de garantie en krijg ik gratis een nieuwe buiten band. Mag toch ook niet dat je band na een paar weken al stuk gaat?

Er hangt overal SALE in de winkels en ik sla mijn slag bij de Vero Moda. Deze leuke jas/blazer neem ik mee met 50% korting.

We maken weer een sprongetje. Namelijk naar Koningsdag. De verjaardag van de Koning vier ik op Kingsland Festival in het Stadspark met allemaal lieve mensen.

Je ziet het goed, ik draag roze in plaats van oranje. Pink is the new orange? Hahaha.

Vrijdag maak ik geen foto’s, want naast een wandelingetje naar de supermarkt voer ik niks uit. Zaterdag wel! Kasper en ik gaan eerst sporten en daarna naar Tuinland. Deze plantenstandaards stonden al een tijdje in de kast te wachten op een mooi plantje en zoals je kunt zien zijn we geslaagd.

Van mijn broertje heb ik woensdagavond deze prachtige bos bloemen gekregen. De kleuren zijn geweldig en die roze bloem gaat zo mooi open.

Zondag gaan we een dagje naar de ouders van Kasper. Ze staan op de camping in Ermelo en dat is vlakbij Harderwijk. Ondanks de wind heeft het zonnetje veel kracht en genieten we van het mooie weer.

Je kunt merken dat ik de laatste dagen weer wat meer foto’s heb gemaakt en ik wil die flow vasthouden. Dus hopelijk TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *