Plaatjes #14

Daar ben ik weer met een nieuw weekoverzicht. Ik had afgelopen week niet echt zin om te bloggen, dus er verscheen geen extra artikel online. Geen wereldramp, maar ik hoop dat ik deze week weer wat meer zin/tijd heb om te bloggen. Voor nu dus plaatjes nummer 14. Ik heb deze week veel lekkere dingen gegeten en waarschuw jullie dus opnieuw voor alle food-foto’s. Sushi, koekjes en chocola zijn toch ook veel leuker om op de foto te zetten dan een appel? Hahaha! Kijk je mee?

Woensdagochtend zijn ze bij ons voor de deur aan het graven. Wat ze precies doen weet ik niet, maar het is allemaal wat onhandig. Ze zijn namelijk precies voor de deur naar de brandgang bezig.

We slaan de rest van de dag even over en gaan verder met een foto van mijn fiets.

Ik zit op de fiets naar de sportschool. Even een uurtje knallen en daarna kruip ik op de bank.

Kasper is naar voetbal, dus ik zet Pretty Little Liars aan en geniet van een lekkere reep Tony’s. Deze reep smaakt een beetje naar Toblerone.

Donderdagochtend heeft mijn computer opstartprobleempjes. Duurt lang.

OMG! Dit koekje is zo lekker, dat ik hem pas op de foto zet als ik de helft al op heb. Ik heb hem op de vers afdeling van de AH gekocht. Een caloriebom, maar i don’t caaaaare.

Als ik vrij ben ga ik weer sporten en als ik thuiskom maak ik deze krokante kip wraps. Blijft echt een favorietje bij ons.

Het is een doordeweekse speelronde in de Eredivisie. Donderdagavond is het daarom tijd voor voetbal. Twente – PSV. De uitslag weten we inmiddels wel h├Ę? ­čÖü

Vrijdagochtend. Mijn uitzicht als ik naar kantoor fiets. Blijft een mooi gezicht die Martinitoren zo in de verte.

Vrijdag maak ik overdag geen foto’s. Ik heb het druk op mijn werk en als ik vrij ben plof ik eerst even op de bank. Om half 8 gaan we sushi eten met de ouders van Kasper. Zooooo lekker. Echt als je in Groningen of omgeving woont, ga naar Yugo in Haren.

Zaterdagochtend doen we weinig bijzonders. Rond het middaguur gaan we even de stad in. Man, man, man, wat is het druk in de stad. Bij HEMA trakteren we onszelf op een lekker gebakje.

De roze tompouce matcht met mijn haar.

En weer een foto van eten. Dit keer een pizza. Mijn avondeten voor de zaterdag.

Rond een uurtje of 9 heb ik met vriendinnetjes afgesproken. Wijntjes en goede verhalen. Gezellig!

Zondagochtend is het tijd voor de schoonmaak- en boodschappenronde. Daarna gaan we het balkon op met allerlei lekkere snacks. Het mag van mij wel elke dag zo warm zijn!

Er stonden een stuk of 6 soortgelijke foto’s in mijn telefoon. Ik weet alleen niet meer wat nou de bedoeling was. Naja, dan zien jullie de decoraties die op ons dressoir staan ook eens van dichtbij.

Maandagochtend. Ik ben nog lekker een dagje vrij en slaap eerst wat uit.

Rond half12 stap ik de auto in naar Veendam. Ik ga even lunchen bij mijn ouders, want daar ben ik al een tijdje niet geweest.

Mama heeft haar best gedaan. Lekkere verse broodjes, een eitje, gerookte kip, avocado. Jummmie! Rond een uur of 4 ga ik weer naar Groningen.

Als ik gesport heb begin ik alvast met het avondeten en besluit ik om eitjes te koken om dinsdag mee te nemen naar werk. FAIL! Ik ben een beetje onhandig.

Dinsdagochtend. Ik schrik me kapoooot van mijn wekker, maar als ik eenmaal uit bed ben gaat het wel. Voordat ik wegga maak ik nog snel een foto van mijn witte klittenband sneakers.

In de tuin bij mijn werk zijn ze de bomen aan het snoeien. Zie je dat mannetje daar hangen? Ziet er best gevaarlijk uit!

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *