Plaatjes #13

Afgelopen week deed ik veel leuke dingen, maar maakte ik niet overal foto’s van. Oops! Volgende week ga ik weer beter mijn best doen. Ben je benieuwd naar wat ik gedaan heb? Kijk dan snel verder.

Woensdagochtend doe ik deze schoenen aan, maar ik wissel ze al snel om voor sneakers. Ze zijn toch niet helemaal mijn ding en ik zet ze te koop.

In mijn pauze zie ik dit shirt bij de H&M hangen. GE-WEL-DIG! Ik neem hem mee naar huis. Wie kan er nou een shirt met een unicorn weerstaan?

Woensdag is het verder druk op werk en als ik vrij ben ga ik naar de sportschool. Sportoutfit, check!

Tijdens het sporten luister ik naar Ed Sheeran. Niet perse mijn favoriet om naar te luisteren tijdens het sporten, maar ik wil alvast in de stemming komen voor maandag.

Donderdagochtend pak ik mijn fiets uit de schuur. Tijd om aan het werk te gaan!

Als ik vrij ben duik ik de sportschool weer in. Ik train kort mijn rug en ga dan snel naar huis.

Thuis wacht Kasper op mij met het eten. We maken wraps met krokante kip. Mijn favoriet!

Na het eten fietsen we naar de bioscoop. We gaan naar Beauty and the Beast en ik heb het nog nooit zo druk gezien bij de bioscoop. Er staat zelfs een Belle.

Vrijdagochtend maak ik mijn groene smoothie met spinazie, banaan en yoghurt. Perfect om de dag mee te starten.

Daarna strijk ik mijn t-shirt. Blijkbaar kan ik niet strijken, want van mijn collega Annemerle krijg ik commentaar dat er alsnog kreukels in mijn shirt zitten. Vrijdag vergeet ik verder de hele dag foto’s te maken. Stom, want we hebben een gezellige vrijmibo op werk en daarna ga ik nog naar mijn Omi. Ze is namelijk jarig. Omi, HIEP HIEP HOERA!

Zaterdagochtend gaat mijn wekker aardig vroeg. Ik ga een vriendinnetje helpen met verven en op den duur zit ik onder de verf. Het lijkt wat extremer dan het is, omdat ik een broek draag die al onder de verfvlekken zit.

Na het verven trakteer ik mezelf op Bugles met Heksenkaas. Favorietje als het gaat om chips met dip.

Kasper en ik hebben zaterdagavond geen zin in koken. We besluiten om naar de pizzeria te gaan. Goede keuze, het is heerlijk!

Ik test mijn cappuccino door het lepeltje op het laagje schuim te leggen. Deze komt door de keuring.

Na het eten gaan we nog even naar MOUT voor een lekker biertje.

Maarten, Stoffel en Liane zijn er ook. CHEEEEERS!

Zondagochtend slapen we uit en als ik op het balkon ga zitten heb ik gezelschap. Ik vind het niet zo gezellig en jaag de duif weg. Haha.

Genieten in het zonnetje, met pantoffels aan.

Maandagochtend hebben de computers op werk opstartproblemen. Duurt lang!

Ik werk alleen maandagochtend, want ’s middags stap ik de auto in naar Amsterdam. Voordat ik vertrek nog even tanken. Het is als ik tank altijd weer een uitdaging om op een mooi rond bedrag te komen. Proberen jullie dat ook altijd?

Maandagavond ben ik in Amsterdam voor een gezellig uitje met mijn broertje. We gaan samen naar het concert van Ed Sheeran. Wauw, wat kan die man zingen zeg. Ik heb echt heel heel erg genoten.

Nog even een selfie met mijn veel te bruine broertje. Thanks lieve schat, het was echt geweldig!

Dinsdagochtend begin ik een uurtje later en ga ik in mijn pauze gezellig lunchen bij een vriendinnetje. In de loop van de ochtend stuurde ze me deze foto met de mededeling dat we lekker buiten in de tuin kunnen zitten.

Ondanks dat ik prima geslapen heb ben ik dinsdag de hele dag wat duf. Gelukkig is er koffie en met dit bakkie sluit ik dan ook de week af!

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *