Plaatjes #12

Oooh jongens genieten jullie ook zo van het lekkere weertje? Ik wel en dat is terug te zien in het weekoverzicht. Veel zon, gezelligheid en ook weer aardig wat eten. Enjoy!

Woensdag loop ik in mijn pauze een rondje door de stad. Ik ben zo blij dat het zonnetje schijnt.

Als ik vrij ben ga ik naar de sportschool. Het is tijd om mijn benen te trainen. Na het sporten doe ik verder weinig bijzonders.

Donderdag begin ik de dag weer met een smoothie. Ik zal binnenkort even een receptje plaatsen.

Ik stuur Kasper deze foto en daarna ga ik undercover de deur uit.

Het is druk op mijn werk en de dag gaat snel voorbij. Als ik vrij ben ga ik naar de sportschool om mijn hoofd leeg te maken. Ik doe wat cardio en train mijn buik.

Kasper en ik besluiten om kaartjes te kopen voor de zaterdag van DGTL Festival. Nog twee weekjes en dan is het zover. Hopen op een zonnetje die dag.

Na het sporten is het date-night. Kasper en ik gaan uit eten bij de Oude Brandweer. Eten is oké, maar denk niet dat we er snel weer gaan eten. Prijzen liggen wat hoog voor de kwaliteit die je krijgt.

Als onze buikjes gevuld zijn gaan we naar de bioscoop. Gold draait in zaal 6 (heel klein zaaltje, beetje jammer).  Pathé schrijft: ‘In dit ongelofelijke, maar waargebeurde verhaal kruipt Matthew McConaughey in de huid van Kenny Wells, een zakenman die dringend een nieuw succes nodig heeft. Samen met avonturier Michael Acosta gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee hedendaagse goudzoekers op iets wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: de grootste goudader ter wereld. Op slag worden Wells en Acosta de supersterren van Wall Street en kijkt de wereld toe hoe de twee zich wentelen in miljarden, vrouwen en feestjes. Het miraculeuze succesverhaal wekt al snel de argwaan en de jaloezie op van de Wall Street-bonzen, die maar al te graag Wells ten gronde willen richten.’

Vrijdagochtend stuur ik deze foto naar mijn moeder. Ik heb oude oorbellen van haar in en die wil ik haar even showen.

In mijn pauze is het weer tijd voor een wandelingetje door de stad. Lekker even uitwaaien en daarna nog een paar uurtjes werken.

Vrijmibo met vriendinnetjes bij de Uurwerker. Blijft keer op keer weer lekker.

Als mijn vriendinnetjes naar huis gaan zoek ik Kasper en een vriend op. In café de Doos draaien we aan dit rad. Daar ga ik de volgende dag spijt van krijgen.

Ei, ei, ei, ik ben zo blij, want Nico was gisteren jarig en dat vieren wij. Zaterdag schijnt het zonnetje heerlijk en vieren we de verjaardag van Nico, de vader van Kasper.

Tijdens de verjaardag staat Bulgarije – Nederland aan. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Niet best!

Zondagochtend ben ik een klein beetje in de war, omdat de klok een uur vooruit is gegaan. Rond 11 uur ga ik de deur uit om een vriendinnetje te helpen met verhuizen.

Als alles in haar nieuwe huisje staat loop ik weer naar huis. Even boodschappen doen en daarna lekker met de beentjes omhoog een serietje kijken. Love it.

Maandag ben ik vrij en trakteer ik mezelf op ontbijt op bed. Kwark, aardbeitjes en granola. Nommm!

Rond 12 uur is mam bij me. We genieten met een kopje thee van het zonnetje.

Daarna gaan we eventjes de stad in om te neuzen, maar eigenlijk is het veel te lekker weer om te shoppen. We besluiten om een ijsje te scoren bij Pure Groningen. Daar hebben ze naast ijs ook deze heerlijke donuts

ICE ICE BABY!

Maandagmiddag ga ik met Kasper naar de dokter. De pechvogel is gisteren bij een zaalvoetbaltoernooitje door zijn enkel gegaan en het is best wel dik. Zijn enkelbanden zijn verrekt en de dokter geeft aan het verstandig is om met krukken te lopen. Zo gezegd, zo gedaan.

Wij hebben 2 balkonnetjes en ik kan daarom de hele dag door van het zonnetje genieten. Als Kasper met zijn poot omhoog op de bank ligt, pak ik nog heerlijk wat zonnestraaltjes mee.

Dinsdagochtend. Tijd om weer aan het werk te gaan.

Het zonnetje blijft maar schijnen en ook vandaag geniet ik er weer van in mijn pauze.

Na mijn werk breng ik weer een bezoekje aan de Basic Fit. De beentjes zijn weer aan de beurt.

Tijdens DWDD maak ik mijn weekoverzicht af, zodat ik daarna Nederland – Italië kan kijken.

DOEI & TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *