Plaatjes #11

Daar ben ik weer met een nieuw weekoverzicht. Ik heb gewerkt, bracht mijn stem uit, ging naar de kapper en was weer een paar keer in de sportschool te vinden. Kortom, gewoon een doorsnee weekje uit mijn leven. Kijk je mee?

Goedemorgen. Het is woensdagochtend en weer tijd voor een nieuwe dag. Let’s go!

Uit deze leuke mok drink ik op mijn werk vandaag mijn thee. Wat vinden jullie van deze quote?

Als ik vrij ben fiets ik naar de sportschool. Het is tijd om mijn spierballen te trainen. De tijd gaat snel en ik moet zeggen dat het lang geleden is dat ik zo lekker gesport heb.

Ik vertelde vorige week toch dat ik een nieuw toetje van Danio gekocht had. Deze proeven we woensdagavond. Jummmm, maar hij wint niet van de stracciatella smaak

Na het eten lopen we naar het stembureau bij ons om de hoek. Het is tijd om een rood hokje in te kleuren. Hebben jullie ook allemaal netjes gestemd?

Donderdagochtend kijk ik naar buiten en zie ik dat het zonnetje schijnt. Ik moet gewoon aan het werk, maar in mijn pauze geniet ik heerlijk van het zonnetje.

Dit keer lukt mijn selfie in de zon wel. HOI!

Donderdagavond ga ik naar de kapper. Het is alweer een tijdje geleden en die landingsbaan op mijn hoofd kan wel een kleurtje gebruiken..

Ellen, mijn kapster, is helemaal enthousiast over de roze gloed die ik nog in mijn haar heb van de washout van L’Oreal Colorista. Dus we besluiten om er weer een roze spoeling in te doen. Zie hier het resultaat. Gaaf hè?

Dit is de enige foto die ik vrijdag overdag maak. Kusjedoei!

Als ik vrij ben zet ik mijn fiets in de berging en ga ik naar boven. Dit is het hek van onze brandgang. Irritant en zwaar ding. Na het eten ga ik naar een vriendinnetje toe en gaan we uiteindelijk nog de stad in.

Zaterdagochtend slapen we uit en doen we het huishouden. Ik maak voordat we de stad in gaan nog even snel een foto van mijn outfit.

Ik ben een beetje brak en heb zin in eten. Kasper heeft gelukkig ook zin in iets lekkers. Bij de HEMA bestellen we een hotdog. Wie is nog meer fan van de HEMA hotdogs?

Een tijdje terug vertelde ik jullie dat ik shoptegoed gewonnen had bij Guts & Gusto. Deze pareltjes heb ik van een deel van dat tegoed gekocht. Nu al zin om ze te dragen, maar ik wacht nog even tot het zonnetje echt schijnt.

Buuuuuurger! Deze zelfgemaakte mega dikke burger is zo lekker. Het water loopt me alweer in de mond als ik hem zie.

Zondagochtend zijn we allebei vroeg wakker. In bed kijken we nog eventjes TV en daarna gaan we de auto in. Even op visite en daarna boodschappen doen.

Als we thuis zijn ga ik met wat artikelen voor mijn blog bezig. Coming soon. Verder maak ik geen foto’s, want als ik klaar ben met bloggen trek ik mijn joggingbroek aan en kruip ik naast Kasper op de bank.

Maandag is een typische maandag. Ik kan niet wakker worden, het regent en het is koud. Ik hoop dat deze dag snel voorbij gaat.

Mijn haar werkt deze maandag trouwens wel mee. Lekker wild, dat mag elke dag wel zo zijn.

Als ik vrij ben fiets ik door de regen naar de Basic Fit. Ja, door de keiharde regen. Ik ben helemaal doorweekt en kan me haast niet omkleden. Haha. Gelukkig is het droog als ik naar huis toe fiets.

Dinsdagochtend heb ik ook moeite met opstaan. Ik weet niet wat het met mij en niet kunnen opstaan is de laatste tijd? Ik fiets snel naar mijn werk toe. Ben nog steeds super blij met mijn mooie fietsje.

Vlak voordat ik pauze heb begint het keihard te regenen. Het zal toch niet? Gelukkig klaart het op en begin het zonnetje te schijnen als ik daadwerkelijk pauze heb. Met deze nu nog kale boom en strak blauwe lucht sluit ik het weekoverzicht af. Ik vergeet ‘s avonds namelijk om foto’s te maken als mijn vriendinnetjes komen eten, oops!

TOT VOLGENDE WEEK

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *