Plaatjes #10

Waauw, dit is alweer het 10e weekoverzicht dat ik online plaats. De tijd gaat snel joh! Ik heb afgelopen week gewerkt en in het weekend deed ik rustig aan. Oh en op verzoek van mijn collega Johan deze week wat minder foto’s van eten. Hij belde mij vorige week namelijk op om te zeggen dat er veel te veel foto’s van lekker eten in mijn weekoverzicht stonden. Haha! Kijk je mee?

Woensdagochtend maak ik snel een paar foto’s voor mijn blog. Van de sieradenwebshop Shizzie kreeg ik namelijk een erg leuk pakketje met onder andere deze sterhangertjes. Like!

Als ik vrij ben kleed ik me op mijn werk om en ga ik naar de sportschool. Mijn sokken met zonnebrillen vind ik schattig.

Even een selfie na het sporten van mijn niet meer zo roze haar. Ik las bij een aantal bloggers dat hun haar groen geworden was door deze spoeling. Pfffiew, lucky me!

Woensdagavond eten we ravioli met gerookte zalm, bosuitjes en basilicumolie + een frisse salade om genoeg vitamientjes binnen te krijgen.

Donderdagochtend begin ik de dag met koffie. Need it!

In mijn pauze spreek ik met Linda af. We drinken een bietensapje bij P.S. in de Oude Kijk in ’t Jat. We zijn allebei niet heel enthousiast, helaas.

Donderdagavond ben ik druk aan het bloggen en Kasper brengt mij een lekker kopje koffie + paaseitjes. Zijn jullie ook zo gek op paaseitjes?

De paarse tulpen die ik op de markt kocht afgelopen weekend zijn nog steeds prachtig. Dat moet natuurlijk even vastgelegd worden.

Vrijdagochtend geef ik voordat ik aan het werk ga de planten nog even wat water. Ik ben een beetje verbaasd als ik zie dat er paddenstoelen in de pot van onze kamerpalm groeien. Ik app mam en die zegt dat het komt doordat ik de palm in een andere pot heb gezet. Het samenvoegen van 2 soorten potgrond zorgt voor schimmels en in ons geval dus paddenstoelen.

Stipjesoutfit!

Vrijdagmiddag nemen we afscheid van een collega. Erwin is fan van FC Groningen en daarom hij krijgt deze voetbal met succeswensen in plaats van een standaard kaart.

Vrijdagavond ga ik in mijn eentje naar de bioscoop. Dat heb ik nog nooit eerder gedaan en ergens voelt het een beetje gek. Ik ga naar Demain Tout Commence.  Pathé schrijft: “Samuel leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…” Tijdens de film kan ik het niet drooghouden en na afloop ben ik ontroerd. Het is een prachtig verhaal en ik raad de film iedereen aan, maar vergeet niet om zakdoekjes mee te nemen.

Zaterdagochtend slapen we wat uit en daarna is het tijd voor een uitgebreid ontbijt. Love it!

En van het ontbijt gaan we naar het avondeten. We gaan naar GAE – PSV en voor de wedstrijd eten we gezellig een hapje in Deventer.

Met lieve mama bij het stadion!

Ik heb het niet zo op vogels en als ik deze man + mega vogel op het veld zie lopen raak ik in paniek. Mam pest mij nog even door te zeggen dat ze de vogel straks loslaten. Gelukkig is het een grapje!

Zondagochtend gaan we even naar de Oma van Kasper en daarna rijden we door naar de Praxis. Mijn mama gaf mij de tip dat ze daar mooie fietsen te koop hebben en ik kan wel een nieuwe fiets gebruiken. Ik ben op slag verliefd en trakteer mezelf op deze grijze variant.

Thuis zetten we een nieuw slot op de fiets en stellen we het stuur + zadel goed af. Yeeeeh, ik vind hem zo mooi!

Zondagmiddag hangen we heerlijk op de bank met lekkere hapjes en een drankje. Daar kan ik zo van genieten.

Waar ik wat minder van geniet is het vouwen van de was, maar dat moet ook gebeuren.

Maandag ben ik nog vrij. Het is heerlijk weer buiten en ik ga op de fiets wat boodschapjes doen. Jas los + zonnebril = happy Daan!

Op Instagram zie ik deze leuke trui voorbijkomen en als ik langs Pull&Bear loop besluit ik om hem toch even te passen. Hij is leuk en ik neem hem mee.

Dinsdag moet ik weer aan het werk. Mijn rugtas met sportspulletjes en eten staat al klaar. Here we go!

Als ik pauze heb loop ik een rondje door de stad. Op het grasveld voor de Rechtbank staan allemaal vrolijke, paarse krokussen. Ziet er altijd zo gezellig uit.

Ik wil een selfie van mezelf in de zon maken, maar dit is het resultaat. Iets met in de zon kijken en een foto maken. Geen goed plan.

Als ik vrij ben ga ik direct uit werk naar de sportschool. Ik heb geen zin in krachttraining, dus dan maar weer cardio.

Tijdens het sporten zie ik een reclame van Danio. Ze hebben een nieuwe smaak, namelijk Banana Split. Klinkt super lekker, dus na het sporten fiets ik langs de AH om een bakje mee te nemen. Hoe hij smaakt? Dat horen jullie volgende week, want we moeten hem nog proeven.

Met dit zoekplaatje sluit ik de week af. Hier klopt namelijk iets niet. Zie jij het?

TOT VOLGENDE WEEK!

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *