#PINKHAIR

Zowel op Instagram als op Youtube zie ik de afgelopen weken veel filmpjes en foto’s voorbijkomen van meiden die de L’Oréal Colorista Washout hebben gebruikt. Deze haarspoeling is verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en blijft 2 tot 3 wasbeurten zitten. Vooral de roze kleur trok keer op keer mijn aandacht en na lang twijfelen heb ik de washout gisteren gekocht. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.

Voordat ik aan de slag ga met de tube haarverf maak ik eerst even before foto’s. Dan kunnen jullie het verschil straks nog beter zien.

Na de before foto’s is het tijd om aan de slag te gaan. Ik lees braaf de handleiding. Voor je het weet breng je de washout verkeerd aan of laat je hem te lang zitten. In de handleiding staan trouwens 3 verschillende manieren om de kleur aan te brengen. Je krijgt tips als je je hele haar wilt verven, ze leggen uit hoe je ombré kunt aanbrengen en je kunt ook nog gaan voor balayage. Ik kies voor de laatste optie, balayage. Here we go! Ik schrok trouwens wel van de knal roze kleur die uit de tube kwam. Als dat maar goed komt…

De kleur zit in mijn haar en nu is het een kwestie van wachten. Ik ga liever voor een pastelroze kleur, dan voor knalroze. Daarom laat ik de washout ongeveer 15 minuutjes intrekken. Wil jij wel een knalkleur? Laat de washout dan ongeveer 30 minuten intrekken..

En toen had ik opeens roze haar. Best wel een heftig kleurtje hè? Ik moest er gisteren nog eventjes aan wennen, maar nu vind ik het echt heel tof. Ik ben benieuwd hoelang de kleur blijft zitten. Zou het er echt na 2 of 3 wasbeurten uit zijn? Zodra ik daar een antwoord op heb laat ik het jullie weten.

Deel:

3 Reacties

 1. 5 maart 2017 / 15:42

  Staat je goed zeg! Best gedurfd hoor, weet niet of ik wel het lef zou hebben haha.

 2. 5 maart 2017 / 20:29

  Bij jou is het effect echt goed zichtbaar. Ik had al meerdere reviews gelezen, maar dan moest je echt zoeken naar kleur. Tof!

 3. claudia
  5 maart 2017 / 20:54

  Ziet er cool uit! Ik wil het ook nog eens gaan proberen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *