Perfecte Instagram foto

De wekker van mijn vriend ging vanmorgen om 8 uur en daarna was ik natuurlijk klaar wakker. Na het lezen van wat blogberichten en het checken van mijn Social Media had ik opeens een idee. En nu lig ik in bed, met mijn laptop op schoot en een koude kop thee naast me.

De ingeving ontstond door een foto die ik zag op Instagram. Zo’n foto met een mooie lichtinval, waar benen, een laptop (het liefst natuurlijk een Macbook), een bak havermout en een kop thee opstaan. Dat wilde ik ook! Dus ik ging mijn bed uit om een kop thee te zetten, smeerde een broodje (ik ben niet zo’n havermout fan), pakte mijn laptop en deed de gordijnen open. Als mijn buren dit lezen, ik hoop dat jullie hebben genoten van het tafereel dat nu gaat volgen.

Daar ging ik dan. Sprei over het bed, mezelf installeren, laptop open klappen, bordje met ontbijt neerzetten en kop thee in de hand. Na een paar foto’s kwam ik erachter dat het broodje kipfilet toch niet zo fabulous overkwam als ik gehoopt had. Weg ermee. 30 foto’s later was mijn thee koud, had ik last van mijn arm en verdween het zonnetje. Maar lieve lezers, I DID IT! De bijna perfecte ‘ik-ben-net-wakker-en-ga-met-een-kop-thee-in-mijn-hand-in-bed-serie’s-kijken’ foto.

En nu ga ik een nieuwe kop thee zetten, eet ik mijn broodje kipfilet op, kruip ik weer onder de dekens en ga ik heerlijk Once Upon A Time kijken. Fijn weekend allemaal.

de perfecte instagram foto

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *