Last-minute uit eten voor een leuk prijsje

Ben jij net als ik gek op lekker uit eten gaan? Lees dan vooral even verder. Ik weet dat uit eten gaan best prijzig kan zijn, maar gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg acties en websites die ervoor zorgen dat je voor een leuk prijsje buiten de deur kunt eten. Zo heeft Albert Heijn een spaaractie voor korting op een 3-gangenmenu bij een restaurant naar keuze en kun je sinds een jaar bij Het Laatste Tafeltje terecht wanneer je last-minute met korting uit eten wilt. En laat het nou net zo zijn dat er in mijn kerstpakket een tegoedbon zat voor Het Laatste Tafeltje.

Het Laatste Tafeltje collage

Hoe werkt het?

Oké, voordat ik verder ga met mijn verhaal moet ik even iets opbiechten. De baas van het bedrijf waar ik werk, is namelijk ook de baas van Het Laatste Tafeltje. Toen ik de tegoedbon in mijn kerstpakket vond leek het mij wel leuk om ze even in het zonnetje te zetten. Nu dat opgebiecht is; hoe werkt Het Laatste Tafeltje? Het is eigenlijk heel simpel. Je download de gratis app (Google Play/App Store) of neemt een kijkje op de website. Je vult in in welke provincie je woont en daarna kun je de leukste aanbiedingen bij jou in de buurt bekijken. Let er wel op dat het last-minute aanbiedingen zijn. Restaurants bieden hun tafeltjes namelijk met korting aan omdat er een tafeltje is vrijgekomen vanwege een annulering, of om de niet gereserveerde tafeltjes op dezelfde dag nog te vullen. Het kan daarom best zo zijn dat het tafeltje dat je ’s ochtends gezien hebt, tegen het einde van de middag al uitverkocht is. Wees er dus snel bij!

Waar ga jij het liefst uit eten? En check je dan van te voren ook altijd of er een goede aanbieding is? Ik ben benieuwd…

Deel:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *