Ik heb iets te vieren

HIEP HIEP HOERA! Ik heb mijn eigen domein gekocht. Vanaf nu kunnen jullie al mijn praatjes lezen op www.hallo-zoetje.nl. Heb je per ongeluk het oude blogadres ingetypt of staat deze nog in je favorieten? Geen paniek, ik heb ervoor gezorgd dat je automatisch naar mijn nieuwe blog wordt doorgestuurd. Makkelijk hè? Ik ben nog een beetje aan het prutsen met het nieuwe thema en het kan best zo zijn dat sommige dingen nog niet 100% werken. Alle tips zijn welkom, dus laat als je iets ziet dat niet goed werkt gerust een reactie achter.

hiep hiep hoera

Volg mijn blog

Ik weet dat de meeste mensen via Facebook op de hoogte blijven van de berichtjes die ik plaats, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wil je me via de mail volgen? Zorg dan dat je hier je e-mailadres achterlaat. Heb je een Bloglovin’ account? Dan kun je me volgen via deze link.

Liefs,
Daniëlle

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *