Hi Charlie Temple

Tegenwoordig kun je kleding en schoenen heel makkelijk online kopen, maar hoe zit dat met een bril? Ik heb online wat research gedaan en kwam terecht bij Charlie Temple. Hier koop je al een bril inclusief glazen vanaf €9,99 en met een beetje geluk heb je hem de dag erna al in huis. Klinkt goed hè? Dat vond ik ook en daarom heb ik een nieuwe bril besteld.

Binnen een paar klikken een nieuwe bril

Van stijlvolle kunststofbril tot hippe handgemaakte bril, bij Charlie Temple is er voor iedereen wel een geschikt montuur. Ik was zelf op zoek naar een zwarte/grijze bril met een wat groter montuur. Na het bekijken en passen van een aantal brillen (dat passen kan heel makkelijk via je webcam) viel mijn keuze op De Barron in de kleur Striped Gainsboro uit de Signature Collectie. Ik gooide de bril in mijn winkelwagen. Daarna gaf ik aan waarvoor ik mijn bril nodig had en vervolgens vulde ik mijn oogsterkte in. Binnen een paar klikken bestelde ik een compleet nieuwe bril. Hoe makkelijk wil je het hebben?

flatlay Charlie Temple Barron

Goede service

Binnen een dag stond de pakketbezorger van DHL al bij ons op de stoep om De Barron af te leveren. Ik kon niet wachten om mijn nieuwe bril in het echt te passen, dus ik haalde hem direct uit de verpakking. De bril zag er goed uit en toen ik hem opdeed was ik helemaal enthousiast. Dat enthousiaste duurde helaas maar even. Ik had het idee dat alles door de bril een beetje wazig en onscherp werd. Balen, want ik had alles toch goed doorgegeven? Een dag later heb ik Charlie Temple opgebeld en het probleem uitgelegd. Tessa, de vriendelijke medewerkster/opticien, gaf aan dat ze een aantal gegevens op mijn brilrecept een beetje opmerkelijk vond en ze zou voor de zekerheid contact opnemen met Specsavers. Een paar minuten later belde ze mij terug en vertelde ze dat ik mijn as verkeerd had doorgegeven. Stom, maar problem solved! Ik mocht mijn bril terugsturen en een paar dagen later werd de aangepaste bril bezorgd. Het montuur was nog steeds zo mooi als de eerste keer, maar nu zag ik alles helder en scherp. Dat noem ik nog eens goede service.

bril charlie temple barron

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *