Het is bijna KERST

Oh oh oh, wat ben ik een slechte blogger geweest de laatste paar maanden. Stiekem was ik mijn mooie blogje gewoon even helemaal vergeten. Ik had ook niet echt spannende dingen om over te schrijven en heel eerlijk gezegd nu nog steeds niet. Maar ik wilde jullie wel even mijn lieve kerstversieringen laten zien. Zodra de Sint het land uit is pak ik de tas met kerstspullen er altijd zo snel mogelijk bij en ga ik aan de slag. Dit jaar kreeg ik een super leuk houten kerstboompje van mijn ouders cadeau en mijn schoonouders hadden allemaal lieve dingetjes voor me gekocht die ik erin kon zetten. Samen met de spulletjes die ik nog had is het boompje helemaal geworden zoals ik wilde. Zie hieronder het resultaat. Leeeeuk en lief hè? (Sorry, ik ben beetje enthousiast)
houten kerstboompje
Dit boompje is niet het enige ‘kerstige’ waarmee ik mijn huis heb opgevrolijkt. Ik heb ook een kerstman in huis gehaald en die tussen wat kerstballen op een plankje gezet. Hopelijk vermaakt hij zich een beetje als ik niet thuis ben. Ook had ik samen met mijn vriend allemaal kerstlampjes vastgeplakt op de muur, maar 2 dagen later liet het plakband los en lagen alle lampjes op de grond. Inmiddels heb ik de lampjes in, over en tussen mijn eetkamerlampen opgehangen. Staat ook best gezellig en knus. Met kerst mag het best een beetje gek en over de top, wat vinden jullie?
kerstman op plank

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *