HAPPY BIRTHDAY TO ME

kaarsjes uitblazen

Joehoeeee! Vandaag word ik alweer 28. Time flies, want ik weet nog heel goed dat ik vroeger met al mijn vriendinnetjes mini-cakejes mocht versieren bij ons in de tuin. Slagroom, smarties, hagelslag alles kwam er aan te pas. En zie je de jurk met aardbeien-print? Die had mijn moeder speciaal voor mij gemaakt, geweldig vind ik hem!

Vroeger was ik de dagen voor mijn verjaardag vaak zenuwachtig, vooral vanwege de kandootjes. En nee dat is geen typfout, zo noemde ik mijn cadeautjes vroeger altijd. Tegenwoordig vind ik het allemaal een stuk minder spannend, maar laat ik mijn verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan. Afgelopen vrijdag organiseerde ik een borrel voor vrienden in het Noorderplantsoen en hebben we geproost op mijn 28e levensjaar. Vandaag komt de familie op visite en dat is niet alleen voor mijn verjaardag. Ook voor die van Kasper, hij was precies een week geleden (16 juli) jarig. Dus vandaag is het eigenlijk dubbelfeest!

Vier jij je verjaardag nog? Of laat je je verjaardag het liefst ongemerkt voorbij gaan?

Deel:

1 Reactie

  1. Didy
    23 juli 2017 / 10:54

    Gefeliciteerd lieverd! Nog heel veel gezonde, liefdevolle , gezellige jaren ­čśü­čśÖ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *