Hallo nieuw haar

Ik vertelde jullie ongeveer twee weken geleden dat ik eind december naar de kapper zou gaan. Gisteren was het zover en zat ik bij Ellen in de stoel. We hebben eerst de plaatjes die ik had uitgezocht bekeken en aan de hand daarvan is ze aan de slag gegaan met mijn haar. De schaar ging in mijn dooie puntjes, daarna werden er een heleboel highlights gezet en vervolgens kreeg ik een toner in mijn haar om de kleur wat koeler/grijzer te maken. Het is precies geworden zoals ik wilde, yeeh! Ik ben helemaal klaar voor de feestdagen.

haar verven bij The Proof

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kapsel en laat jij je haar ook verven bij de kapper?

Deel:

3 Reacties

  1. 23 december 2016 / 15:09

    Zo van de achterkant ziet het er al heel mooi uit. Ik ben benieuwd naar de voorkant 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *