Guus, ik heb genoten!

Beste Guus Meeuwis,

Ik wil je graag bedanken voor afgelopen vrijdagavond. Het is inmiddels al bijna een week geleden, maar je concert was té gek! Ik heb met een glimlach van oor tot oor genoten en keihard meegezongen met al je hitjes. Het was zo leuk dat zelfs de bierdouche op het einde me helemaal niks meer kon schelen.

Niet alleen jij hebt die avond voor plezier gezorgd. Ook Miss Montreal, Kenny B, Chef’Special en vooral Di-rect hebben hun steentje bijgedragen. Je zult nu wel denken, waarom vooral Di-rect? Nou, vroeger was ik best wel een grote fan. Ik had een poster die bijna de hele muur van mijn slaapkamer vulde (zie foto’s), ik stond met mijn bek vol tanden toen ik oog in oog met ze stond en heb zelfs een handtekening van Spike op mijn buik gehad. Dat hele fan gebeuren is inmiddels verleden tijd. Al moet ik eerlijk toegeven dat mijn hart even een klein sprongetje maakte toen de mannen van Di-rect bij je op het podium stonden. Je maakte daarnaast mijn familie ook nog eens aan het lachen, omdat die ook terug dachten aan de tijd dat ik fan van dat Haagse rockbandje was.

Kortom, ik heb genoten Guus en zou het leuk vinden om je volgend jaar weer te zien. Zelfs als Di-rect niet optreedt.

Lieve groetjes,
De ex Di-rect fan en nieuwe Guus Meeuwis fan, Danielle

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *