Goedkope telefoonhoesjes

Mijn iPhone en ik zijn onafscheidelijk. Als ik aan het werk ben ligt hij naast me op mijn bureau, als ik thuis ben ligt hij binnen handbereik en als ik de deur uitga check ik altijd of hij in mijn tas zit. Omdat ik mijn iPhone zoveel gebruik vind ik het belangrijk dat er een goed, maar ook leuk hoesje omheen zit. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer webshops die kwalitatief goede en betaalbare hoesjes verkopen, die ook nog eens hartstikke hip zijn. Lana’s Sieraden is daar een goed voorbeeld van. Lana is een hippe chick en speelt goed in op de laatste trends als het gaat om accessoires. Bij haar webshop bestelde ik daarom twee goedkope telefoonhoesjes. Kijk je mee?

In de webshop kun je selecteren welk type telefoon je hebt en dat maakt je zoektocht net even wat makkelijker. Voor mijn iPhone 6 had ik de keuze uit zes verschillende hoesjes. Het is voor mij belangrijk dat een hoesje mijn telefoon goed beschermt tegen krassen en daarnaast wil ik dat het hoesje lekker in mijn hand ligt. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een babyroze hardcase met gouden sterretjes en een softcase met een tropicalprintje. Vooral naar de softcase was ik erg benieuwd, omdat zachte hoesjes niet altijd goed aansluiten om mijn telefoon.

Allebei de hoesjes heb ik inmiddels een aantal dagen gebruikt en ze zijn echt geweldig! De kwaliteit is top, ze sluiten goed aan om mijn telefoon en ze liggen lekker in mijn hand. Of ik een voorkeur heb? Nee, eigenlijk niet. Op dit moment gebruik ik het roze hoesje, omdat hij zo goed bij mijn roze haar past. Maar als het zonnetje straks nog meer gaat schijnen is het hoesje met het tropicalprintje aan de beurt. Van de palmbladeren en bloemetjes op dat hoesje krijg ik namelijk echt zin in de zomer!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lana’s Sieraden.

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *