Wij gaan naar New York

Het duurt nog heel wat maandjes, maar ik kan het wel van de daken schreeuwen. Kasper en ik gaan in december naar New York. Of dat op de planning stond? Nee! Daarom leg ik jullie het graag even uit.

skyline new york

Let’s go to New York

Gisteren kreeg ik een appje van Kasper met daarin screenshot van een aanbiedingensite. ‘Daan, kijk hoe goedkoop die tickets zijn’ stond erbij. Toen ik keek viel mijn mond inderdaad open. Het leek mij wat onwerkelijk dat je voor €300,- p.p. een retourtje New York kon kopen, maar het was geen grapje. Na de nodige ‘gaan we dit echt doen?’ en ‘laten we gewoon gek doen’ appjes hebben we de knoop doorgehakt en heel impulsief de tickets geboekt. Deze immense stad staat bij ons allebei hoog op de bucketlist van steden die we ooit nog willen bezoeken en nu gaan we het gewoon doen.

We hebben in december 9 dagen om alle hotspots van deze geweldige stad te bezichtigen en zijn nog op zoek naar een leuk hotel. Alle tips en adviezen zijn dus heel erg welkom. Het aftellen kan beginnen!

Ben jij al eens in New York geweest? Heb je een goede tip? Laat het me weten in de reacties.

 

Deel:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *