Favorieten – Chocola

Sommige mensen kun je qua snoepen/snacken heel goed in een hokje plaatsen. Bij mij is dat wat lastiger, want ik ben gek op zowel zoete als hartige snacks. Daarom maak ik lijstjes met zowel hartige als zoete favorieten voor jullie. Een tijdje terug plaatste ik al een lijstje met mijn favoriete chips-soorten, vandaag kunnen jullie lezen wat mijn favorieten zijn als het gaat om chocola.

1 – Milka Oreo
De persoon die bedacht heeft om Milka met Oreo te mengen mag van mij een award in ontvangst nemen. Dit is echt mijn ultieme favoriet. Oreo koekjes zijn zo lekker en Milka chocola ook, combineer dit en je hebt echt dé beste chocoladereep.

2 – Tony’s Chocolonely Zeezout Karamel
Tony’s chocola mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. De smaak is top! Enige minpuntje (not) is dat je nooit een klein stukje kunt afbreken, omdat de reep vrij dik is. Hij is dus op voordat je het door hebt.

3 – Milka Alpenmelk
Misschien een beetje basic, maar deze chocola smelt echt zo fijn op je tong. Echt probeer het maar, heb je meteen een goed excuus om chocola te kopen!

4 – M&M’s Crispy
Ik twijfelde een beetje of deze M&M’s wel onder chocola vallen, maar ik weet ook niet in welke categorie ik ze anders moet plaatsen. Ik vind de combi met het knapperige koekje erin zo lekker. Perfect voor tijdens een filmavondje.

5 – Kinder Chocola
Last but not least, misschien wel de guilty pleasure van elke chocola liefhebber? In ieder geval wel die van mij. Ik kan het ook nooit bij 1 reepje houden als ik Kinder koop.

Wat is jouw favoriet als het gaat om chocola? Of vind je chocola niet lekker en eet je liever hartige snacks?

Deel:

1 Reactie

  1. 15 juli 2017 / 19:10

    Kinder chocolade is toch wel 1 van mijn favorieten uit dit lijstje! Als kind was ik er gek op ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *