Favorieten – Chips

Sommige mensen kun je qua snoepen/snacken heel goed in een hokje plaatsen. Bij mij is dat wat lastiger, want ik ben gek op zowel zoete als hartige snacks. Daarom ga ik de komende tijd wat lijstjes met favorieten voor jullie maken. Vandaag bijt ik het spits af met de categorie ‘chips’. Lees snel verder om erachter te komen wat mijn 5 favorieten zijn op het gebied van chips.

1 – Bugles Nacho Cheese met heksenkaas of kruidenroomkaas
Mijn alltime favoriet. Als ik chips koop is het 9 van de 10 keer een zakje Bugles + dip. Zo lekker en ook zo snel op.

2 – Doritos Nacho Cheese
Dat ik gek op chips ben met kaassmaak is wel duidelijk. Op nummer 2 Doritos Nacho Cheese. Als deze zak chips in mijn handen beland is hij binnen de kortste keren op.

3 – Naturel chips met de dip van mijn Omi
Wanneer we bij Omi zijn wegens een feestdag, voor een verjaardag of gewoon zomaar word ik altijd blij als haar heerlijke dip met naturel chips op tafel staat. Dit is dus niet een favoriete smaak, maar meer een combinatie van chips + dip. Volgens mij is de dip een mix van kwark, beetje whiskey, ketchup en klein beetje mayo. Maar Omi, correct me if i’m wrong. Dan deel ik binnenkort het goede recept!

4 – Doritos Cool American
Zure room gebruik ik veel tijdens het koken en hoe tof is het dat er ook chips is met die smaak. Ik koop Cool American niet heel vaak, maar als ik deze smaak weer eens geproefd heb is het direct weer een favoriet.

5 – Lays Paprika ribbelchips
Gewone paprika chips vind ik eigenlijk niet zo lekker, maar de ribbel variant daarentegen kraakt zo heerlijk en heeft voor mijn gevoel net een beetje extra smaak.

Wat is jullie favoriete chips smaak? Of ben je juist meer een zoetekauw?

Deel:

1 Reactie

  1. Michiel
    22 juni 2017 / 12:15

    Naturel geribbelde chips. Met paté royal dip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *