Favoriete schoenen

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op shoppen. Het resultaat van al dat winkelen is een overvolle kleding- en schoenenkast. Hartstikke leuk, maar soms is mijn kast zo onoverzichtelijk en vergeet ik wat ik allemaal heb. Gelukkig heb ik één keer in de zoveel tijd last van opruimwoede. Het resultaat daarvan is een opgeruimde kast, een beter overzicht, nieuwe favorieten en een zak met kleding en schoenen waar ik op uitgekeken ben. De mooie items uit die zak probeer ik te verkopen of doneer ik aan vriendinnen. De overige items doe ik in de kledingcontainer of lever ik in bij H&M.

Misschien klink ik nu als iemand die heel makkelijk spullen weg kan doen, maar eigenlijk vind ik dat best wel lastig. Sommige items zijn daar het levende bewijs van. Ik wil jullie daarom graag een kijkje in mijn kleding- en schoenenkast geven. Deze week deel ik mijn favoriete schoenen van dit moment.

dr. martens, bristol, adidas schoenen
Linksboven zie je een paar zwarte enkellaarsjes van de Bristol. Ze zitten heerlijk en maken elke outfit net even wat stoerder. Rechtsboven mijn leatherlook Super Stars met plateauzool van Adidas. Ik ben met mijn 1.81 meter geen ‘hakken meisje’, maar met deze sneakers geef ik mijn benen net een beetje extra lengte. Linksonder de welbekende witte Stan Smiths van Adidas. Stiekem vind ik dat iedereen een goed paar witte sneakers in zijn/haar kast moet hebben. En last but not least, mijn meer dan 10 jaar oude Dr. Martens. Ja lieve lezers, het bewijs dat ik sommige dingen echt niet weg kan doen.

Het verhaal achter mijn Dr. Martens

Mijn Dr. Martens heb ik al sinds ik een 14/15 jarig ‘skater meisje’ was met zwart omlijnde ogen. Op dat moment waren ze eigenlijk veel te lomp en zwaar voor mijn overgevoelige knietjes. Maar ik moest en zou ze hebben. Na een paar keer dragen kreeg mijn moeder toch haar gelijk en zijn ze in de kast beland. Vorig jaar was de eerste keer sinds jaren dat ik ze weer eens aan deed, maar ik moest er een beetje aan wennen en het bleef bij die ene keer. En nu, nu horen ze bij mijn favoriete schoenen van dit moment. Stoere, warme boots met een leuk verhaal.

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *