Blond, blonder, blondst

Mijn haar heeft vroeger behoorlijk wat te verduren gehad. Het begon met een paarse kleurspoeling die compleet verkeerd uitpakte en me lijkbleek maakte. Daarna ontdekte ik blondspray en ging ik voor blond, blonder, blondst. De slechtste ontdekking ooit, want waterstofperoxide + zon = droog bosje stro. Van dat bosje stro wilde ik zo snel mogelijk af, dus de blondspray ging de prullenbak in en ik accepteerde lange tijd mijn eigen haarkleur.

Van mezelf heb ik blond haar met een rossige/oranje gloed. Daar is helemaal niks mis mee, maar afgelopen zomer werd ik op Instagram doodgegooid met as/grijs blonde kapsels en dat leek me zo gaaf! Na lang twijfelen en uren zoeken op Pinterest naar toffe kleuren besloot ik een afspraak te maken bij een kapper. Ik was na afloop blij, maar niet 100% tevreden. Best wel zonde als je kijkt naar de kosten die komen kijken bij zo’n kappersbezoek.

Toch besloot ik om mijn haar na onze reis in Amerika nogmaals te laten verven. Dit keer bij een andere kapper waar ik al veel goede verhalen over gehoord had. Die goede verhalen werden bevestigd, want Ellen van The Proof in Groningen heeft mijn haar in oktober voorzien van een mooie asblonde kleur. Eind december zit ik weer bij haar in de stoel en net als de vorige keer heb ik ook nu alvast wat kleur-inspiratie opgedaan. Worden het weer subtiele highlights of zal ik dit keer voor een extremere kleur gaan? Het resultaat ga ik na afloop met jullie delen.

Deel:

2 Reacties

  1. 7 december 2016 / 09:51

    Ik vind deze haarkleur ook zo pretty <3 Ben heel benieuwd of je volgende kappers bezoekje wel het gewenste resultaat levert! Ik zal voor je duimen!

  2. 7 december 2016 / 12:22

    Wauw super mooi dit. Ik vind dit echt heel mooi staan bij je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *