Barcelona, je bent te gek!

Het ene moment ben je nog in Groningen en het andere moment drink je een sangria op het strand in Barcelona. Het klinkt als een droom, maar voor mij was het afgelopen zondag werkelijkheid.

Van zondag t/m woensdag ben ik met mijn papa, mama en broertje naar Barcelona geweest. De tijd ging snel, maar ik heb van zoveel dingen genoten. Het hotel aan La Rambla, het zonnetje op mijn hoofd, de heerlijke tapas, de af en toe veel te sterke sangria, het yoghurt ijs dat smolt op mijn tong, de felgekleurde beachcruisers waarop we door de smalle straatjes fietsten, de veel te toeristische maar toch leuke hop-on hop-off bus, de vervelende grapjes van mijn broertje en niet te vergeten het zand tussen mijn tenen.

Voor nu laat ik het hierbij en ga ik jullie blij maken met een aantal foto’s van dit korte, maar super leuke reisje naar Barcelona.

Deel:

3 Reacties

 1. Merle
  5 juni 2015 / 10:39

  Ziet er heerlijk uit! Wel fijn dat je er weer bent 🙂

 2. Dorien van Riel
  10 juni 2015 / 22:19

  Danielle, wat een leuke blog over jullie tripje naar Barcelona! Ik vond het in ieder geval super leuk om jullie viertjes deze fantastische stad te mogen laten zien op de felgekleurde beachcruisers 🙂 Hasta luego!

 3. 10 juni 2015 / 22:21

  Wat leuk dat je het gelezen hebt! Wij vonden het ook echt een super leuke tour en hebben genoten van Barca. Heel veel plezier nog daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *